Tutkulu Bir Aşk Yaşamı İçin!

Tutkulu Bir Aşk Yaşamı İçin!

ABONE OL
Aralık 14, 2023 18:25
Tutkulu Bir Aşk Yaşamı İçin!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seks hayatınıza tutku katacak 10 öneri

Seks hayatınızı monotonluk ele geçirdiyse, acilen “tutku”yu geri çağırmak için önlemler almalısınız! 10 seksi öneri için tıklayın!

Doğru zaman, doğru yer mi?
“Birazdan işe gitmem gerekiyor”, “salonda olmaz” ya da “keşke yıkansaydım” gibi bahaneleri bir kenara bırakın! Bu kadar çok şeyi düşünür ve kontrolü bırakamazsanız, seksten asla zevk alamazsınız! Düşüncelerinizi tek bir şeye odaklayın, o da kendi vücudunuza … Gerisini düşünmeyin, anın tadını çıkarmaya çalışın…

Hep yatakta mı?
Hayır, hep yatakta değil! Arada macerayı göze alın… Bazen hiç kimsenin olmadığı bir kumsalda, bazen arabanın arka koltuğunda, bazen de başka bir yerde… Canınız nerede istiyorsa… Ama güvenlik önemlerine dikkat etmeyi ihmal etmeyin!

Yeteri kadar zevk alamıyor musunuz?
Belki de yeteri kadar zevk alamamanızın sebebi, vajinal kaslarınızın gevşekliği olabilir. Düzenli yoga, pilates türü sporlar yaparak vajinanızı çevreleyen kasları güçlendirebilir, seksten daha fazla zevk alabilirsiniz.

Onu yüreklendirmek mi?
Erkekler ne kadar özgüvenli olurlarsa olsunlar, yatakta kendilerinden şüpheye düşebilirler. Onu yüreklendirerek, egosunu okşayarak, kendisini daha iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz. Bu da, size olumlu olarak geri dönüş sağlar…

Öpüşmeyi unuttunuz mu?
Hatırlasanıza, ilk tanıştığınızda nasıl da öpüşmeden duramazdınız… Tabii ki şimdi o ilk heyecan kalmadı. Ama öpüşmeyi sadece küçük bir dokunuşla sınırlı tutmayın. Yeni birlikte olan sevgililer gibi uzun uzun öpüşmeyi deneyin, bakın tutkunuz nasıl da yerine gelecek!

Bedeninizi seviyor musunuz?
Seksten zevk almak için sevmelisiniz! Bedeninizi sevmediğiniz sürece, kendinizi sekse odaklamanız ve bundan keyif almanız mümkün değil. Bedeninizi sevmek için de, ona mesai harcamalısınız. Temiz havada yapılan düzenli yürüyüşler hem bedeninizi sıkılaştırır hem de mutluluk hormonlarınızı harekete geçirerek, sizi hayata daha pozitif bakan bir insana dönüştürür.

“Ortam yaratmak” için yaşlandınız mı?
Hayır, ortam yaratmak için asla yaşlanmayız! Güzel iç çamaşırları giyin, hoş kokular sürün… Mum ışıklarıyla odayı doldurun ve romantik bir müzik açın… Birer kadeh şampanya, belki biraz çilek… İşte, size romantik komediden fırlamış bir sahne! “Böyle şeyler sadece filmlerde olur” demeyin, deneyin!

Günlük sorunları unutmak zor mu?
Biliyoruz, kolay değil! Ama çocukların okulu, iş stresi, para sorunu derken hayat geçiyor. Ne zaman kendinize ve eşinize zaman ayıracaksınız? Hiç değilse, arada bir günlük hayatın koşuşturmacasını bir kenara bırakın ve birbirinizin keyfine varın.

Karanlık mı iyi, aydınlık mı?
Bazen karanlık iyidir, bilinmeyen dokunuşlar heyecan yaratabilir… Bazen de ışığı açıp, birbirinin gözünün içine bakmak, arzuyu ateşleyebilir… Dönem dönem her ikisini de deneyip, tutkunuzu artırın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP