Güzel Sözler, Anlamlı Sözler, Aşk Sözleri

Güzel Sözler, Anlamlı Sözler, Aşk Sözleri

ABONE OL
Mart 2, 2023 14:42
Güzel Sözler, Anlamlı Sözler, Aşk Sözleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzel Sözler, Aşk Sözleri Önerileri

Sevgi dolu aşk sözleri, sevgiliye hissedilen tarifsiz duyguların ve aşkın en güzel ifade biçimleri arasında yer aldığı bilinen bir gerçek. Öyle ki her konuşmamızda araya aşkımızı gösterecek, karşımızdaki insanın duygularına dokunacak güzel sözler söylemek istiyoruz. Ancak her birimiz Fransız romanlarından fırlamış birer romantik prensler değiliz.

İfade edilmek istenilen o muazzam duyguları kelimelere dökmekte zorlanıyor bazen ise başaramıyoruz. Her ne kadar aşkı ifade etmek için binlerce şarkı, binlerce şiir ya da roman yazılmış olsa da samimi bir cümlenin yerini doldurmaları zor oluyor. Oysa ki güzel, içten ve samimice söylenmiş aşk sözleri duyulan o karşılıklı sevgiyi sarsılmaz kılmanın en güzel anahtarı.

Sizin için seçtiğimiz birbirinden romantik ve sevgilinizin kalbine dokunmanızı sağlayacak güzel sözler ile ilişkinin romantik insanı olabilirsiniz. İşte sizin seçtiğimiz o sözler;

“Hiçbir şiir, roman ya da şarkı sana olan aşkımı ifade etmeye yetmez. Sana olan sevgimi tarif etmeye yetecek bir kelime henüz bulunmadı. Seni çok seviyorum aşkım.”

“Ben hayatın zor, uzun ve acı yollarla dolu olacağını sanırdım. Meğer yaşam sadece gözlerine bakmakmış.”

“Seni ilk gördüğüm an anlamıştım hayatımın geri kalanının sen de olduğunu. Bana baktığın zaman içim titremiş, heyecanlanıp konuşamamıştım. Hala sen bana bakınca tarifsiz heyecanlar ile doluyor içim. Bir ömür o heyecanı yaşamak istiyorum. Seni çok seviyorum meleğim.”

“Sana aşık olduğumdan beri bütün şiirlerde sen varsın, bütün filmlerde sen varsın, bütün romanlarda sen varsın. Sanki dünyadaki bütün sözcükler senin için yazılmış, senin için söylenmiş.Seni çok seviyorum”

“Sen benim bu hayattaki en değerli varlığımsın, sevmekten asla yorulmayacağım kişisin. En derin en eşsiz duygularımın sahibisin. Ellerimi hiç bırakma, gözlerini hiç ayırma benden sensiz bir yaşam düşleyemiyorum.”

“Seni çok değil, her zaman seveceğim.”

“Son anda gelen mutluluksun benim için. Umudun olmadığı, her şeyin bittiğini düşündüğüm anda çıkıp geldin. Güneş gibi doğdun hayatıma sevgilim. Seni kalbimin attığı her dakika daha çok seveceğim.”

“Gözlerinin içine baktığım zaman ruhumu ve aramızdaki sonsuz sevgiyi görmekten daha güzel ne olabilir ki? Sen dünyadaki en mutlu insanı yarattın. Seni çok seviyorum sevgilim.”

“Dünyayı sadece sevginin kurtaracağını söylüyorlar ama sana olan sevgimi dünyadaki tüm kırık kalpleri iyileştirecek kadar güçlü. Bu hayattaki her şeyimsin. İyi ki varsın sevgilim.” 

“Sen benim gerçekleşmiş en güzel hayalimsin. Sen daha kibar, daha anlayışlı ve daha nazik birisini asla tanıyamam. Hala nasıl hayalimin gerçekleştiğini düşünüyorum. Bu hayatı senin için yaşıyorum sevgilim.”

“Bu hayatta uykulu gözlerini görüp sana her zaman sarılmaktan daha güzel bir şey olamaz. Ömür boyu bu anı seninle yaşamak istiyorum çünkü bundan başka bir şeye ihtiyacım yok.”

“Mehtap, yıldızlar, güneş, ay ve denizler dünyanın tüm güzellikleri. Ancak hiçbirinin senin tek bir gülümsemene karşı değeri yok. Sen benim tek gerçek güzelliğimsin.”

“Sen dualarımın en güzel karşılığısın, Seni tüm kalbim ile her zaman seveceğim.”

“Bu hayatta seninle olmak istediğim yalnızca iki zaman var; Şimdi ve sonsuza kadar.”

“Sesini duyduğum ve yüzünü gördüğümü zaman, kalbimin nasıl heyecanla ve aşkla attığını sana tarif edemem ama bu hissi ömür boyu yaşatmanı istiyorum. Seni herşeyden çok seviyorum.”

“Güneş yüreğimi ısıtmaz benim, yağmur yüreğimi ıslatmaz. Yalnızca senin gülüşün ısıtır beni, yalnızca senin mutluluk gözyaşların yüreğimi ıslatabilir. Sensiz her şeyim eksik. Sensiz herşeyim yarım.”

“Gözlerimi her kapattığımda seni görüyorum. Gözlerimi her açtığım zaman yine seni görüyorum. Seni düşünmeden geçen ne bir anım var ne de yapabileceğim bir şey.”

“Elimi tut ve kalbinin olduğu yere götür. Senin gibi sevmenin tarifsizliğini hissetmek istiyorum.”

“Benim için seninle bir gün geçirmekten daha güzel bir şey yok. Her şey için sana ne kadar teşekkür etsem az kalır. Seni çok seviyorum.”

“Doğru kelimelerin içinde yazdığı bir sözlük olsaydı onu senin için alırdım ama yok. O yüzden sana söyleyebileceğim en doğru kelimeyi söylüyorum. Seni seviyorum.”

“Sevgi ile bir araya gelen bir yürek bizim. Her gün daha çok birbirini seven eşi benzeri olmayan bir yürek. Biz birlikte muhteşemiz, biz birlikte bir bütünüz. Seni aşkın ve sevginin bütün tanımlarını kıskandıracak kadar çok seviyorum.”

“Benim için dünyadaki tüm zenglikler, tüm güzellikler senin kalbinde. Bana sadece kalbini ver ve dünyanın en mutlu insanı olayım bir tanem.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP