Karadeniz’de Türk Gemisine İHA Saldırısı

Karadeniz’de Türk Gemisine İHA Saldırısı

ABONE OL
Ekim 6, 2026 10:19
Karadeniz’de Türk Gemisine İHA Saldırısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karadeniz’de uluslararası gerilimi tırmandıran çok sıcak bir gelişme yaşandı. Mısır yüklü Türk gemisi ROYAD MAMMADOV, Rus İHA’ları tarafından hedef alındı. Düzenlenen saldırı sonucunda Türk gemisi vurularak sulara gömüldü.

Zelenski’den Sert Tepki ve Küresel Baskı Çağrısı

Saldırının ardından bilançoda 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 11 mürettebatın ise kurtarıldığı bildirildi. Yaşanan olayın ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski son derece sert açıklamalar yaptı. Yapılan saldırıyı açıkça terör olarak niteleyen Zelenski, uluslararası kamuoyuna ve dünya liderlerine Rusya’ya karşı küresel baskıyı artırma çağrısında bulundu.

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır!

KozanBilgi.Net’te yer alan Yüz Binin üzerinde haber, yazı ve fotoğraflar emeğin ve yerel gazeteciliğin bir ürünüdür.
Ticari amaç olmamak üzere içeriklerimizi KozanBilgi.Net’i kaynak göstererek ve aktif bağlantı vererek sevdiklerinizle veya sitenizde gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.