Adana’nın Seyhan ilçesinde zabıta ve polis ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, bir iş yerinin kilitli odalarında piyasaya sürülmeyi bekleyen çok sayıda kaçak botoks ve gebelik önleyici ilaç ele geçirildi. Olayla ilgili iş yeri sahibi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgedeki bir iş yerinde ruhsatsız ve kaçak ilaç bulundurulduğu yönündeki ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, polis güçleriyle birlikte adrese operasyon düzenledi.
İş yerinde detaylı arama yapan ekipler, iki odanın kapısının kilitli olduğunu fark etti. Şüphe üzerine kilitli kapıları açtıran güvenlik güçleri, odalarda istiflenmiş halde güzellik merkezlerinde kullanılan botoks ürünleri ile çok sayıda kaçak gebelik önleyici ilaç tespit etti.
Baskının ardından bölgeye çağrılan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını tehdit eden kaçak ilaçlara imha edilmek üzere el koydu. İş yeri sahibi M.Ş.T. ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphenin emniyetteki sorgusu devam ediyor.
" />
" />