Fatma Kaplan Hürriyet’ten Net Mesaj “AKP’ye Geçeceğime Paşa Paşa Yatarım”
  • KozanBilgi.Net
  • Gündem
  • Fatma Kaplan Hürriyet’ten Net Mesaj “AKP’ye Geçeceğime Paşa Paşa Yatarım”

Fatma Kaplan Hürriyet’ten Net Mesaj “AKP’ye Geçeceğime Paşa Paşa Yatarım”

ABONE OL
Temmuz 30, 2026 07:36
Fatma Kaplan Hürriyet’ten Net Mesaj “AKP’ye Geçeceğime Paşa Paşa Yatarım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tutuklu bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kamuoyuna sert bir mesaj gönderdi. Hürriyet, parti değiştirme iddialarına son noktayı koydu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet cezaevinde bulunuyor. Avukatı Eray Akbal kendisini cezaevinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası Akbal, Hürriyet’in özel mesajını kamuoyuyla paylaştı.

“AKP’ye Geçeceğime Paşa Paşa Yatarım”

Hürriyet, avukatı aracılığıyla kararlılığını vurguladı. Çünkü hakkında çıkan transfer iddialarına tepki gösterdi.

Ayrıca Hürriyet açıklamasında net bir ifade kullandı. Başarılı siyasetçi, “AKP’ye geçeceğime paşa paşa yatarım” diyerek duruşunu sergiledi. Bu açıklama siyaset gündeminde geniş yankı buldu.

www.kozanbilgi.net internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotografların her türlü telif hakkı KozanBilgi.Net'e aittir. İçerikleri kaynak göstererek alabilirsiniz.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.