Aman Dikkat! Meşrubat Kanser Riskini Artırıyor

Aman Dikkat! Meşrubat Kanser Riskini Artırıyor

ABONE OL
Haziran 16, 2026 17:35
Aman Dikkat! Meşrubat Kanser Riskini Artırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan araştırmaya göre pankreas kanseri riskini artırıyor…

ABD’de Georgetown Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre meşrubatlar pankreas kanseri riskini artırıyor.

Singapur’da 60 bin kadın ve erkek üzerinde yapılan araştırmada da, haftada 2’den fazla tatlandırıcılı içecek içmek, pankreas kanseri riskini iki katına çıkarıyor.

İngiltere’deki East Anglia Üniversitesi’nde 25 bin kişi üzerinde yapılan başka bir araştırmada ise, meşrubat tüketenlerin pankreas kanserine yakalanma riski içmeyenlere göre yüzde 50 daha fazla.

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır!

KozanBilgi.Net’te yer alan Yüz Binin üzerinde haber, yazı ve fotoğraflar emeğin ve yerel gazeteciliğin bir ürünüdür.
Ticari amaç olmamak üzere içeriklerimizi KozanBilgi.Net’i kaynak göstererek ve aktif bağlantı vererek sevdiklerinizle veya sitenizde gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.