Bıçak Tahrik Mekaniği

Bıçak Tahrik Mekaniği

ABONE OL
Temmuz 27, 2024 15:22
Bıçak Tahrik Mekaniği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alt ağızlık konumu : b çengeli en yüksek konumda d mandalını zorunlu olarak h elektromıknatısına dayamıştır. Mıknatıs desen gereğince uyarılır, d mandalını kısa süreli olarak tutar ve b çengelinin takılmasını önler.

– Alt ağızlık konumu: b ve c çengelleri aşağı ya da yukarı hareket eden g ve f bıçaklarını takip eder. b ve c çengellerinin hareketleri a makara takımı ile dengelenir.

– Alt ağızlık konumu: c çengeli, g bıçağının yukarı hareketi ile e mandalını h elektromıknatısına dayamıştır. Mıknatıs desen gereğince uyarılmaz, bu da c çengelinin takılmasına neden olur.

– Ağızlık hareketi: c çengeli, e mandalına takılıdır. b çengeli yukarı hareket eden f bıçağını takip edere ve harniş ipinin kaldırılmasını sağlar.

– Üst ağızlık konumu: c çengeli e mandalına takılır. b çengeli, f bıçağının yukarı hareketiyle d mandalını h elektromıknatısına dayamıştır. Mıknatıs desen gereğince uyarılmaz, bu da b çengelinin takılmasına neden olur.

– Üst ağızlık konumu: b ve c çengelleri d ve e mandallarına takılı kalırlar. g ve f bıçakları aşağıya doğru hareket halindedirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.