Zafer Partili Aslan’dan bayram mesajı: Erdoğan’ı emekli edip milletimize bayram yaşatacağız!
  • KozanBilgi.Net
  • Gündem
  • Zafer Partili Aslan’dan bayram mesajı: Erdoğan’ı emekli edip milletimize bayram yaşatacağız!

Zafer Partili Aslan’dan bayram mesajı: Erdoğan’ı emekli edip milletimize bayram yaşatacağız!

Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında vatandaşların bayramını kutladı.

ABONE OL
Haziran 15, 2024 15:19
Zafer Partili Aslan’dan bayram mesajı: Erdoğan’ı emekli edip milletimize bayram yaşatacağız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslan mesajında, “Bu millet için kılını kıpırdatmayan Erdoğan’ı emekli edip milletimize bayram yaşatacağız. Sokaklarımızı sığınmacı ve kaçaklardan arındırıp çocuklarımıza ve kadınlara bayram yaşatacağız. Zafer Partisi, onurlu bir yaşamı hak eden Türk Milleti’ne bayram yaşatacak” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Bir bayram daha geldi, öncelikle 86 milyon yurttaşımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirilmesini diliyorum” diyen Aslan, AKP iktidarının gölgesinde huzurlu bir bayram geçirmenin mümkün olup olmadığını sorarak sözlerine şöyle devam etti:

“Gerçekten huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilecek miyiz millet olarak, bu konuda ciddi kaygılarım var. Bırakınız bayramı, huzurla, gelecek kaygısı çekmeden, açlık korkusu yaşamadan, yoksulluğun getirdikleriyle boğuşmadan bir günü bile geçmiyor yurttaşlarımızın. 6 yaşında, okula yeni başlamış, okuma yazmayı bile henüz tam sökememiş bir çocuğumuz yoksulluk kelimesinin anlamını biliyorsa, ülkenin AKP iktidarı eliyle getirildiği nokta tarif marif istemez! Bugün sokaklarda güvenle koşturup oyun oynayamadıkları bir ülke haline geldi Türkiye, okulda olması gereken yüz binlerce çocuk çalışmak zorunda bırakılıyor, 15 yaşındaki kız çocuklarımız evlilik adı altında istismar ediliyor, her yıl onlarca çocuğumuz iş cinayetlerinde yaşamlarını yitiriyor.

‘DURUM İRONİYİ AŞIP GERÇEĞE DÖNELİ ÇOK OLDU’

Ya gençlerimiz… Okusa mezun olsa iş bulamaz, okumasa emeği çok daha ucuza gider gençlerimiz… Hangi ülkeye gitsem diye düşünür, eskisi gibi gezmeye, dolaşmaya, okumaya da değil hani. Bugün mezuniyet töreninde gençlerimiz hangi markette kasiyer olarak başlayacağına dair ironik videolar çekiyorlar, ne acıdır ki durum ironiyi aşıp gerçeğe dönüşeli çok oldu!”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklilere yönelik politikalarını da eleştiren Esmaül Hüsna Aslan, açıklamasında “Büyüklerimiz, emeklilerimiz. Hani AKP iktidarının ‘fazlalık’ olarak gördükleri büyüklerimiz. On yıllarca emeğiyle ülkesi var olsun, büyüsün, ilerlesin diye canını dişine takmış ama emekli olduklarında asgari ücretin bile neredeyse yarısı reva görülmüş büyüklerimiz. Bugünün adı bayram olsa ne, büyüklerimiz küçüklerine bayram şekeri bile ikram edemedikten sonra.” ifadelerini kullandı.

‘BAYRAMLARI GERİ İSTİYORUZ’

Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu milletin parasını yolsuz ihalelerle yandaşlarına yediren, sayıları iki elin parmaklarını aşan sığınmacı ve kaçakları ülkeye doldurup onlara 250 milyar dolardan fazla para harcayan AKP iktidarı, bugünü bayram olmaktan çıkarmıştır. Biz ise bayramlarımızı geri istiyoruz.

‘KAYNAKLARIMIZ BİZİM YURTTAŞLARIMIZA EŞİT VE ADİL OLARAK DAĞITILACAK’

Onlar yapmayacak, biz yapacağız. Bu millet için kılını kıpırdatmayan Erdoğan’ı emekli edip emeklilere bayram yaşatacağız. Sokaklarımızı sığınmacı ve kaçaklardan arındırıp çocuklarımıza ve kadınlara bayram yaşatacağız. Sözümüz söz, andımız olsun! Kaynaklarımız bizim yurttaşımıza, eşit ve adil olarak dağıtılacak. Zafer Partisi, onurlu bir yaşamı hak eden Türk Milleti’ne bayram yaşatacak.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP