İnovatif sensör çözümleri ile makine üreticilerinin de çözüm ortağı

İnovatif sensör çözümleri ile makine üreticilerinin de çözüm ortağı

Telemecanique Sensors, yenilikçi sensör teknolojileri ve üstün hizmet anlayışıyla makine üreticilerinin verimliliklerini artırıyor

ABONE OL
Haziran 14, 2024 12:13
İnovatif sensör çözümleri ile makine üreticilerinin de çözüm ortağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

90 yılı aşkın deneyimiyle 20’den fazla ülkede sensör teknolojileri alanında faaliyet gösteren Telemecanique Sensors, makine üreticilerine sunduğu yenilikçi sensör çözümleriyle sektördeki etkinliğini ve pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Uzman ekibi, geniş bayi ağı ve global erişilebilirliği sayesinde makine üreticilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunan şirket, 21. yüzyılın üretim beklentilerini bugünden karşılamayı başarıyor.

Elektromekanikten elektronik ürünlere, algılamadan tanımlama ve mesafe ölçümüne kadar sensörler alanında yaklaşık bir asırlık deneyime sahip olan Telemecanique Sensors, geliştirdiği inovatif çözümler ve üstün hizmet anlayışıyla makine üreticilerine katma değer sağlıyor. Sürekli geliştirdiği teknolojisi ile yeni ürün ve çözümler üreten şirket, müşterilerinin her zaman bir adım önde olmalarına katkı sağlıyor.

Yenilikçi ürün grupları ve geliştirdikleri teknolojilerle makine üreticilerinin performanslarını artırmak için çalıştıklarını söyleyen Telemecanique Sensors Pazarlama Müdürü Melisa Altuntaş Karanlık; “Uzman ekibimiz ile sektördeki en son gelişmeleri ve ihtiyaçları yakından takip ederek, makine üreticilerinin karşılaştığı zorluklara akıllı çözümler sunuyoruz. Makine üreticilerinin verimliliklerini artırmak için geliştirdiğimiz akıllı sensör çözümleri, üretim süreçlerini daha güvenilir ve etkin hale getiriyor. Oluşturduğumuz bu güçlü ekosistemi bir adım ileriye taşımak için sürekli olarak yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Yeni lansmanını yaptığımız ve yenilediğimiz ürün gruplarımız, makine üreticilerine ileri teknoloji çözümler sunuyor. Yüksek hassasiyet, dayanıklılık ve enerji tasarrufu özellikleriyle öne çıkan bu ürünleriniz üretim hatlarının en zorlu koşullarda bile kesintisiz çalışmasını sağlıyor” dedi.

Telemecanique Sensors Pazarlama Müdürü Melisa Altuntaş Karanlık

Geniş bayi ağı ile müşterilerinin her an yanında

Türkiye’deki geniş bayi ağı sayesinde, makine üreticilerinin Telemecanique Sensors ürünlerine kolayca erişebildiklerini belirten Karanlık; “Global bir marka olmanın getirdiği avantajlarla, müşterilerimize en yüksek kalitede ürün ve hizmeti sunmayı taahhüt ediyoruz. Her bölgede bulunan bayilerimizle, müşterilerimizin ihtiyaçlarını hızlı ve etkin bir şekilde karşılayarak, operasyonel verimliliklerini artırmalarına yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda uzman ekibimizle her zaman müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Teknik destekten eğitim programlarına kadar geniş bir yelpazede sunduğumuz hizmetlerle, müşterilerimizin ürünlerimizi en verimli şekilde kullanmalarını sağlıyoruz. Makine üreticilerine sunduğumuz bu destek, onların üretim süreçlerini daha akıllı ve sorunsuz hale getirmelerine yardımcı oluyor” diye belirtti.

 

Telemecanique Sensors Hakkında

Telemecanique Sensors, sensörler alanında 90 yıllık tecrübeye sahip ve dünya çapında tanınmış bir uzmandır. Elektromekanikten elektronik ürünlere, algılamadan tanımlama ve mesafe ölçümüne kadar geniş bir ürün gamına sahip olan şirket, 9 farklı ürün grubuyla 20’den fazla ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. Sensör pazarında global bir uzman olarak konumlanan Telemecanique Sensors, müşterilerine makinelerinin gerekli performans ve güvenilirliğe ulaşması için en iyi ürün ve teknolojiyi seçmelerinde yardımcı oluyor. Çalışmalarında sadelik, yakınlık ve uzmanlık konularına odaklanan şirket bu kapsamda; uzman olarak teknoloji seçimini kolay hale getirirken, hızlı çözüm ve servis sunan geniş uzman bayi ağı sayesinde de müşterileriyle her zaman yakın kalarak güvenilir çözümler sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP