İnşaatı daha iyi hale getirecek yeni uygulama ve teknolojiler sahada

İnşaatı daha iyi hale getirecek yeni uygulama ve teknolojiler sahada

Hilti Türkiye, saha ekipleriyle bir araya gelerek yepyeni uygulama çözümlerini deneyimlediği Marketing Wave 2024’ü, Hilti Tamir ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdi

ABONE OL
Mayıs 21, 2024 16:57
İnşaatı daha iyi hale getirecek yeni uygulama ve teknolojiler sahada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnşaat sektörünün çözüm ortağı olarak konumlanan Hilti, yeni ürün ve uygulamalarını saha ekipleriyle deneyimlediği Marketing Wave etkinliğini Tuzla’da bulunan Tamir ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdi. Etkinlikte, depreme dayanıklı yapılar için güçlendirme ürün portföyünü ve yepyeni NURON teknolojilerini tanıtan Hilti Türkiye, benzersiz tasarımı ve üstün verimliliği ile yeni geliştirdiği mekanik dübeli HST-4 R’nin lansmanını gerçekleştirdi. NURON akülü el aletleri ailesinin yeni ürünlerini de tanıtan Hilti Türkiye, öncü olduğu inşaat sektörünü daha iyi hale getirme amacını bir kez daha vurguladı.

Üstün performans ve dayanıklılığa sahip ürünleri, katma değer yaratan hizmet ve servisleriyle inşaat sektöründe değer yaratan Hilti, satış ekibine özel olarak düzenlediği geleneksel Marketing Wave etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında ‘Tüm uygulamalar için tek platform’ mottosuyla geliştirilen NURON’un yeni ürün demolarının yanı sıra şirketin mühendislik alanındaki yeni ürünü olan HST-4 R mekanik dübelinin lansmanı yapıldı. Şirket ayrıca, müşterilerinin verimliliklerini artırmayı ve maliyetlerini düşürmeyi hedefleyen El Aleti Parkı Yönetimi (TPM) servisi üzerine de saha ekibi ile eğitimler gerçekleştirdi. Bu özel etkinlik, saha ekiplerinin Hilti ürün, servis ve yazılımlarını bizzat uygulamasına ve müşterilerin en iyi partneri olmak için şirketin sunduğu deneyimi yakından tanımasına olanak sağladı.

NURON’a yeni ürünler eklendi

İnşaat sahalarına ve iş ortaklarına katma değerli çözümler sunan ürün, servis ve hizmetlerle müşterilerinin en iyi partneri olmaya devam edeceklerini vurgulayan Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan: “Şirketimizin tarihinde en büyük lansman olan ve 2023 yılında sektörde devrim yaratan NURON’da bizi mutlu eden gelişmeler yaşanıyor. Bu kapsamda portföyümüze yeni kattığımız ürünler ile birlikte ahşap, metal, beton ana malzemeleri üzerinde kesme, zımparalama, silme, sabitleme gibi uygulamaların demolarını gerçekleştirdik. Pazara sunduğumuz bu yeni teknolojiler sayesinde inşaatı daha iyi hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Şantiyelerdeki tüm uygulamaları kapsayan en geniş akülü platform olan NURON ile inşaat sahalarındaki dijital dönüşüme öncülük etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan

Tasarımı ve verimliliği ile rakip tanımayan yeni mekanik dübel; HST 4

Yılın geri kalanında müşterilerinin verimliliklerine odaklandıklarını belirten Mehmetcan Tufan; “Bu doğrultuda, El Aleti Parkı Yönetimi (TPM) servisimizle müşterilerimizin el aleti parkurlarını optimize etmek ve verimliliklerini artırırken maliyetlerini düşürmek için saha ekiplerimizle eğitimler gerçekleştirdik. Gerçek senaryolar üzerinden ilerlediğimiz bu eğitimlerde ekibimizin konuyla ilgili deneyim paylaşımına imkân tanıdık. Marketing Wave etkinliğimizde diğer bir gündem konumuz ise her zaman önceliğimizde olan deprem oldu. Depremden sonra pazarda ön plana çıkan güçlendirme uygulamaları için Hilti Türkiye olarak konunun tüm safhalarında çözüm sunuyoruz. Bu noktada mühendislik alanında geliştirdiğimiz ve yeni tasarımıyla şirket tarihimizde bugüne kadar tasarlanmış en iyi dübel olan INP HST-4 R’nin lansmanını da gerçekleştirdik. Sürekli yeniliklere imza atan bir şirket olarak; mühendislik hizmetleri, yazılım hizmetleri, sahada uygulama eğitimleri ve diğer tüm mühendislik servislerimizin yanı sıra donatı tarama cihazlarımız, karot makinelerimiz, kırıcı-delici el aletlerimiz ve sarflarımızla birlikte tüm süreci bütünsel bir yaklaşımla ele alıp müşterilerimizin güçlendirme projelerine tam sistem çözümü sağlıyoruz. Müşterilerimize filiz ekimi uygulamasında delik temizliğine gerek kalmadan kimyasal dübel uygulaması yapabilmelerini sağlayan tozsuz delim ucu ve vakum teknolojileri sunuyoruz. Bu teknolojimiz sayesinde tozsuz çalışma alanları sağlayarak müşterilerimizin İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) açısından daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda çalışmalarına olanak tanıyoruz. Bundan sonra da inşaat sahalarına katma değer yaratacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında  

Lihtenştayn Prensliği’nde 1941 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Hilti, bugün dünya genelinde yaklaşık 34 bin çalışanı, Avrupa, Güney Amerika ve Asya’da üretim tesisleri ve Ar-Ge yatırımları ile 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye pazarına ilk olarak 1982 yılında giriş yapan Hilti, 1997 yılından bu yana ise Türkiye’de yüzde 100 yabancı sermayeli bir şirket olarak ‘İnşaatı Daha İyi Hale Getirme’ amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Hilti Türkiye bugün yaklaşık 330 kişilik kadrosu, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da olmak üzere 4 mağazası, bir eğitim merkezi, teknik servis kuruluşu ile inşaat, enerji ve endüstri sektörlerine hizmet veriyor. Yazılım, servis ve ürünlerinin yanı sıra mühendislik çözümleriyle bütüncül bir hizmet modelini benimseyen şirket, sektör profesyonellerinin çözüm ortağı oluyor. Yenilikçi yaklaşımı ile inşaat sektörünün dijital adaptasyon sürecine katkıda bulunan şirket, Türkiye’de bulunan mevcut yapıların deprem analizinin yapılması, güçlendirme projelerinin hazırlanması ve güçlendirme uygulamaları esnasında mühendislik bilgisi ve teknik ekipman çözümleri ile projelere katkı sağlıyor. Kusursuz bir çalışan deneyimi sunmayı hedefleyen Hilti Türkiye, Great Place to Work ve Happy Place to Work listelerinde her sene yerini alıyor. “Senin için ben, herkes için Hilti” mottosu ile insan kaynakları alanındaki çalışmalarıyla da sektörde fark yaratıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP