İki aydır kayıp olan oyuncu ölü bulundu

İki aydır kayıp olan oyuncu ölü bulundu

Geçtiğimiz hafta Rhône bölgesindeki Beaujolais'deki boş bir çiftlikte bulunan cesedin, iki aydan uzun süredir kayıp olan Fransız oyuncu Marwan Berreni'ye ait olduğu belirlendi.

ABONE OL
Ekim 20, 2023 15:02
İki aydır kayıp olan oyuncu ölü bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

35 yaşındaki Fransız oyuncu Marwan Berreni, iki aydır kayıptı. Ancak 12 Ekim’de Corcelles-en-Beaujolais’deki boş bir çiftlikte asılmış bir adam ve Plus belle la vie adlı pembe dizide avukat Abdel Fedala rolüyle tanınan oyuncuya ait olduğu tahmin edilen bir çanta bulundu.

Ağustos ayında, Berreni’nin karışmış olabileceği bir trafik kazasından sonra ortadan kaybolması dikkat çekmişti. 3 Ağustos akşamı Mâcon’da bir gece kulübünün yakınında 37 yaşındaki bir kadına araç çarptı. Birden fazla kırık nedeniyle kendisine yirmi sekiz gün boyunca iş göremezlik raporu verilirken, aracın sürücüsü ise kaçtı.

İki gün sonra, Mâcon savcılığına göre, yaklaşık on beş kilometre güneydeki Fleurie kasabasında kazaya karıştığı düşünülen bir araç bulundu. Olaya yakın kaynaklara göre araba, Marwan Berreni’ye aitti. İki ay boyunca gizem çözülemedi. Ve geçtiğimiz günlerde bu gizemli olaylar zincirine bir yenisi daha eklendi…

Corcelles-en-Beaujolais’deki boş bir çiftlikte asılmış bir adam bulundu. Yapılan açıklamada, genetik analizler sonucunda cesedin Marwan Berreni’ye ait olduğu doğrulandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP