İşletme Koçluğu

İşletme Koçluğu

ABONE OL
Ağustos 27, 2023 15:01
İşletme Koçluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞLETME KOÇLUĞU NEDİR ?

İş dünyası giderek hızlandığı ve daha rekabetçi hale geldiği için faaliyet gösterdiğiniz sektörde her türlü değişimi takip etmeniz ve bunu yaparken şirketinizin günlük işlerini yürütmeniz giderek zorlaşıyor.
İşletme koçları iş sahiplerinin ve tepe yöneticilerinin iş ve kişisel hedeflerine ulaşmalarında onların en önemli yardımcısıdır.
İşletme Koçluğu, spor dallarındaki koçlukla benzerlik gösteriyor. Nasıl büyük sporcular koçlarının, antrenörlerinin yönlendirmelerini takip ederek başarıya ulaşırsa, günümüzde giderek artan sayıda şirket sahibi de işletmelerine kazandıracak oyun planını öğrenmek için İşletme Koçları ile çalışıyor.
Kendinize ve yaptığınız işe tarafsız bir gözle bakmak oldukça zor bir şeydir. Bir İşletme Koçu, size objektif olarak bakar, doğruları söyler ve gerçekleri görmenizi sağlar.
Bir İşletme Koçu, bunların çoğunu yapsa da, onun asıl olarak odaklandığı nokta başarılı bir işletme yaratmaktır. İyi bir İşletme Koçu, pazarlama müdürünüz, satış direktörünüz, eğitim koordinatörünüz, ortağınız, sırdaşınız, rehberiniz ve her şeyden önce arkadaşınızdır.

İŞLETME KOÇLUĞU SÜRECİ

İşletme koçunuzla yapacağınız analizlerle şirketinizin ve sizin geliştirmeye açık alanları tespit edilir.
İşletme koçunuz değerlendirme sonrası şirketinizin önceliklerine en uygun sistemlerin seçimi konusunda sizinle mutabakat sağlar.
İşletme koçunuzla yapacağınız haftalık görüşmelerle sistemlerin ihtiyaçlarınıza göre şirketinize kazandırılması süreci devam eder.
İşletme koçunuzla ilk üç aylık çalışmalarınızın sonunda sistemlerimizin iş sonuçlarınıza olumlu yansımalarını gözlemlersiniz.
İşletme koçunuz bir yandan şirketinize değer yaratmak konusunda yardımcı olurken, diğer yandan da sizin daha etkin bir liderlik sergilemeniz için kişisel gelişiminize destek verecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP