Ayhan Barut, Gazi Meclis’te yemin etti

Ayhan Barut, Gazi Meclis’te yemin etti

"Aydınlık yarınlara kavuşacağız mutlaka"

ABONE OL
Haziran 3, 2023 07:46
Ayhan Barut, Gazi Meclis’te yemin etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANKARA-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yemin ederek bir kez daha resmi görevine başladı. Genel Kurul kürsüsünde gür sesle yemin eden Ayhan Barut, “Ülkemizin ve Gazi Meclis’imizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önder Atatürk’ün yolundan milim sapmadan mücadele ederek aydınlık yarınlara kavuşacağız mutlaka” dedi.

AİLESİYLE GELDİ, KIZLARI ROZET TAKTI

Eşi Prof. Dr. Zeliha Bereket Barut, tıp doktoru kızı Ilgın ve diş hekimi kızı Püren Barut ile birlikte TBMM’ye gelen CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 27. Dönemin ardından 28. Dönem için kaydını yeniledi. Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle uzun süre sohbet eden Ayhan Barut’un rozetini yine geçen dönemki gibi kızları taktı. TBMM resmi açılış töreninin ardından kürsüye çıkan Ayhan Barut, Genel Kurul kürsüsünde yemin metnini gür sesle okudu. Alkışlarla kürsüden inen Ayhan Barut, diğer milletvekilleriyle de selamlaşıp yeni dönem için ‘Hayırlı olsun’ ve ‘Başarı’ dileklerini iletti.

“MÜCADELE EDENLER DEĞİL, VAZGEÇENLER KAYBEDER”

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Gazi Meclis’te 27. Dönem sonrası 28. Dönemde de görev yapmanın heyecan ve gururunu yaşadığını bildiren Ayhan Barut, şunları ifade etti:

“Türkiye tarihi önemde bir seçimi geride bıraktı. Üzerimize düşen sorumluluk ve görevin farkındayız. ‘Mücadele edenler değil, vazgeçenler kaybeder’ ilkesinden hareketle mücadelemiz durmak ve yorulmak bilmeden sürecektir. Ülkemiz ve halkımızın AKP eliyle sürekli derinleşen, her geçen gün daha da büyüyen sorunları var. Ama bilinmeli ki sorunlar çözümsüz, Türkiye sahipsiz, halkımız yalnız değil. Hep beraber çaba gösterip mücadele ederek, ülkemizin ve Gazi Meclis’imizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önder Atatürk’ün yolundan milim sapmadan aydınlık yarınlara kavuşacağız mutlaka.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP