Kozan’ın Atanmış Belediye Başkanı Özgan, AKP’ye Geçti

Kozan’ın Atanmış Belediye Başkanı Özgan, AKP’ye Geçti

ABONE OL
Aralık 24, 2023 21:15
Kozan’ın Atanmış Belediye Başkanı Özgan, AKP’ye Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan’ın atanmış belediye başkanı Özgan AKP’ye geçtiğini bir basın toplantısıyla açıkladı.

Kozan’ın atanmış Belediye Başkanı Özgan, düzenlediği basın toplantısında HDP ile PKK ve FETÖ terör örgütlerinin Millet İttifakı’na verdiği desteğin ülke bekasını tehdit ettiğini kaydederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke geleceğinde önemli bir yük üstlendiğini ve bu yüzden Türkiye Yüzyılı için sonuna kadar destekçisi olacağını söyledi.

Özgan, açıklamasında”Ülkemiz 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadı. Daha önceki dönemlerde 60 darbesini yaşadı. Dış güçler tarafından yapılan darbe, başbakan ve bakanlar astırdı. Sonra 80 darbesi oldu. Sağ sol çatışması yaşattılar. Bu dış kaynaklıydı. Gençleri birbirine düşürdüler ve genç fidanlarımıza kıydılar. PKK’yı hortlattılar. Milyarlarca dolarlık kaynağımıza mal oldu.

Necmettin Erbakan, Merve Kavakçı’yı darbelerle derdest etmeye çalıştılar. Gezi olayları, 15 Temmuz hain darbe girişimi, o paralel yapı darbe yaptı ve bunların tamamı dış kaynaklıydı. Şimdi yeniden ortaya çıkıyor. 2023 önemli bir seçim” dedi.

Basın açıklamasında Millet İttifakını uzun uzun eleştiren Kozan’ın atanmış belediye Başkanı Özgan’ın açıklamasından sonra Kozan’lı vatandaşlardan da Özan’a büyük tepki geldi.Vatandaşlar atanmış belediye başkanı Özgan’ın milletvekili Tamer Dağlı’nın yeniden listeye alınmamasından cesaret alarak gömlek değiştirdiklerini belirttiler.

Sosyal medyada Özgan’a gelen eleştirilerden bazıları…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP