Atatürkçüğüm

Atatürkçüğüm

ABONE OL
Temmuz 30, 2024 06:40
Atatürkçüğüm
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ZAHİDE UÇAR

Atatürkçüğüm

Bu gün size sevgili kızınız Rahmetli Ülkü Adatepe gibi Atatürkçüğüm demek istiyorum. Çünkü bu gün kendimi sevgili Ülkünüz’den farklı görmüyorum. Karanlık bastığında tek yöneleceğimiz adres; Samsun’da güneş olup doğan, karanlıkları aydınlıklara eviren Atamızdır…

Savaştığın, yendiğin iç düşmanlar tek tek çıktı karanlık dehlizlerinden. Kurduğun ülkenin adına, kurucu milletin kimliğine yeniden savaş açtılar. Salyalarını saçarak ahlaksızca iftira ediyorlar.

Sana kimler mi saldırıyor?

Sen 7 düvelle savaştın ya Atatürkçüğüm,

Onlar devletler liginde küme düştüler. Şimdi ancak terörislerle görüşebiliyorlar. Eli kanlı teröristleri destekler bir ülke haline geldik.

Sen komşularımızla iyi ilişkiler, ekonomik ve kültürel birliktelikler kurmak için çalıştın,

Onlar bütün komşuları (Yunanistan hariç, onlara Ege’deki adalarımızı bağışladılar) sırtından vurdular.

Ülkeye, Türk’e düşman kim varsa baş tacı ettiler.

İngiltere’nin Chatham House kuruluşu(Sevr Antlaşması’nın hazırlanmasında katkısı olan kuruluş) Çanakkale Boğazı’nın işgal edildiği gün CumhurbaşkanıAbdullah Gül’e ödül verdi.

Kraliçe II Elizabeth Abdullah Gül’ü, 2008 yılında İstanbul Boğazı’nda demirlettiği İngiliz donanmasına ait HMS İllustrious savaş gemisinde “huzura” çağırdı. Kraliçe başında tacı olduğu halde(sömürge ülkelere başında tacı ile gidiyor)İngiltere’ye önemli hizmetler yapmış,“adanmış kişilere” takılan “Knight Grand Cross of theOrder of theBath” nişanını Gül’ün yakasına kendi elleriyle taktı (İstanbul’un işgali sırasında aynı yere demirleyen İngiliz gemisinin adı da HMS idi.)

Ülkeye Başbakan olan şahıs Yahudi kuruluşlarından ödül aldı.

Senin savaştığın kim varsa bunların dostu oldu. 7 düvelden ödül alandan geçilmiyor.

İngiliz vatandaşı Mr. Şimşek Maliyeden sorumlu bakan oldu.

Numaralandırılmış ajanlar meclise doldu.

Biliyorum, kaşların çatık;

“Siz ne yaptınız çocuk? Ben size başınıza getireceğiniz kişilerin köküne dikkat edin demedim mi?”

Diye bizi azarlıyorsun.

Haklısın Paşam. Suçumuz çok büyük. Cezasını da çekiyoruz.

Ateşten gömlek sırtımızda…

İşte bu nişanlı, ödüllü takımın himayesindekibir takım güruhşimdi sana İngiliz ajanı diyor.

Ne kadar ajan, uşak, geçmişteki hainlerin dölüvarsa salya sümük kuduz itler gibi Size, Cumhuriyete ve Cumhuriyet kazanımlarına saldırıyor.

Ah be Atatürkçüğüm;

“Yılan eğilip bükülüp deliğine girer” diye boşuna demedi atalarımız.

Ortalık engerek kaynıyor.

Önce senden ilham alan Afganistan’da söndü ışıklar. Ortaçağ karanlığına gömüldü kadim Türk yurdu. Irak’ı hançerlediler sonra… Senden ilham alarak bağımsız bir ülke kuran Muhammet Ali Cinnah’ındost Pakistan’ı düştü sonra. Cezayir, Kurtuluş Savaşından ve devrimlerinden ilham alan Cezayir teslim oldu Turuncu küresel darbeye.

Libya reşit olamadan uğradı tecavüze. Bizdeki ödüllü, nişanlı şahıslar ihanet etti Libya’ya. Oysa siz emperyalistlere teslim etmemek için savaştınız Libya’da. Şeyh Sunisi Kurtuluş Savaşında halkı örgütlemek için Libya’dan gelmişti Anadolu’ya. Şeyh Sunisi’nin gözü üzerimizde;

“Hiç mi hatırım yoktu? Ne yaptınız ülkeme? Namerde çiğnettiniz yurdumu” diye hesap soran gözlerle bakıyor bizlere.

Kaddafi’nin kanı damlıyor ülkeme. Kıbrıs savaşında bize sırtıyla taşıdığı mermileri gönderen Kaddafi’nin ahı kaldı üzerimize…

Komşumuz Suriye… Eli kanlı katilleri, Ortaçağ’dan fırlayıp gelen yamyamları, ciğer yiyen Hind’in mirasçılarını besleyip Suriye Halkının üzerine sürdüler.

Bütün bu rezilliklerin mimarları şimdi seni kafir ilan ediyor.

Yahudi kuruluşlarından ödül almadın. İngiliz Kraliyet ailesinin ayağına gidip nişan almadın. Beyzbol sopası korkusuyla ülke yönetmedin. 40 Bin vatandaşımızın ölümünden sorumlu küresel bir fahişeyi barış güvercini yapıp kendi iktidarına ortak yapmadın. Ülkenin neyi varsa satmadın. Tam tersi Osmanlı’nın sattıklarını geri alıp devletleştirdin.

Misyonerleri Anadolu’ya salıp Müslüman Türk çocukları Hristiyan olsun diye yasa çıkarmadın.

Ülkeyi kiliselerle donatıp Camileri kilise yapmadın.

Millet dinini öğrensin diye kendi cebinden para vererek Elmalı’ya Kur’an tefsiri yazdırdın. O devirde 10 bin adet tefsiri ücretsiz olarak halka dağıttırdın.

Satanlara Müslüman diyen güruh, sana kafir diyor ya Atam, işte bu fena halde yakıyor canımı.

İlk önce Atatürkçü görünerek devletin altını oyanlar kandırdı milleti.Halkı rehavete sokup karanlık kafaların kanser hücresi gibi çoğaltıp bütün ülkeye yayılmasını sağladılar.

Bütün tersanelerimize girildi. Bütün limanlar satıldı. Yaptığın ne varsa yıkılıyor. Orduların önce NATO kılıfıyla devşirildi. DevşiremedikleriniNemrut Paşa divanlarında esiraldılar.

Ülke ne halde diye sorarsan, utanıyorum cevap vermeye.

Ülkeye Sevr yeniden dayatılıyor. Türk adı aşağılanır oldu. Türk Bayrağı tahrik unsuru olarak yaftalandı. İstediği gibi hür dalgalanamıyor artık. Ülkenin bir bölümünde yasaklı…

Türk’e bir kumpas kurdular. Malta sürgünlerinden beter bir tuzak… Dün İngiliz, bugün Amerika….

Dün Nemrut Paşa Divanı, bugün Silivri yargısı…

Bize vasiyet, uyarı olarak bıraktığın Nutuk suç delili sayıldı.

Atatürkçüğüm, seni de bir numara olarak Ergenekon’dan yargılamaya kalktılar.

Nasıl yargılamasınlar? Bu milleti 2. Defa Ergenekon’dan çıkarma gibi büyük bir suç işledin.Emperyal katiller hiç unutur mu? Sahte Atatürkçüler milleti unuttuklarına inandırdı.Çakalları kuzu diye içimize soktular.

Bize bıraktığın bayramlar da tutuklu artık.

Gençliği mi soruyorsun? Onların bir kısmı F tipi oldu. Senin çocuklarını sahte suç delilleri koyarak tuzağa düşürüyor.

Vasiyetini tutanlar, emanetlerine sahip çıkanlar mı? Onlara sürek avı başlatıldı. Gaz bombalarıyla, tomalarla, joplarla saldırdılar. Okullarından attılar. Burslarını kestiler. Yurtlardan attılar. Hapislere tıktılar.

Şimdilerde evlerinin kilidine musallat oldular.

Meclisin oldu Meclis-i Mebusan….

Bu günlerde seni daha iyi anlar olduk Atatürkçüğüm. Çünkü 1919 şartlarını 2013’e monte ettiler.

1919 yılının hain ve işbirlikçileri hortlamış gibi karanlık dehlizlerinden bir bir çıkıp sahnede boy gösteriyor.

Anzavurlar, Kürt Teali Cemiyeti, İslam Teali Cemiyeti, Hürriyet ve İtilaf Fırkası, İngiliz Muhipleri(sevenleri) Cemiyeti, Wilson Prensipleri Cemiyeti.. Hepsi tastamam yeniden hortladı.

Ali Kemaller 7 veren gibi dal verdi. Mütareke basını görevi başında tastamam… Alemdar, Peyam-ı Sabah, İstanbul Gazetesi, Ümit dergisi yeni isimleriyle Kuvva-i Milliye Ordusuyla savaşmaya devam ediyor.

Hepsi birden kudurmuş it gibi senin şahsında Türk Milletine saldırıyor.

Onlar saldırdıkça Türklük şuurumuz uyanıyor, bileniyor. Genetik kodlarımızda kayıtlı Mete Han, Alp Arslan, Tomris Hatun, Şerife Bacı, Kara Fatma, Kazım Karabekir, binlerce şehit Mehmet’imin ruhuyla birlikte Mustafa Kemal Atatürk olarak yeniden diriliyor.

Verdiğin emir ilkemiz oldu;

Ya istiklal, ya ölüm!!.

Esir yaşamaktansa ölelim daha iyi.

Seni çok seviyoruz. Seni çok özlüyoruz Atatürkçüğüm.

Ruhun şad olsun!!.

Zahide@zahideucar.com

www.zahideucar.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP