Biyoenerji Nasıl Yapılır? Nasıl Kullanılır?

Biyoenerji Nasıl Yapılır? Nasıl Kullanılır?

ABONE OL
Eylül 11, 2024 12:08
Biyoenerji Nasıl Yapılır? Nasıl Kullanılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Biyoenerji nasıl kullanılır?

Bedenimizdeki enerji kullanabilmek için öncelikle hissetmemiz gereklidir. Biyoeneji her ne kadar eller ile uygulanmış olsada öncelikli olarak beynimizde oluşmaktadır. Dolaylı olarak hissetmemiz odaklanmamız ve pozitif düşünmemiz gerekmektedir. Gözler ve nefes bile biyoenerji uygulamasının birer parçasıdır. Yani biyoenerji tüm bedenimizde varolan doğal bir enerji olduğu gibi görünmez ancak hissedilebilir. Hissedilemeyen biyoenerji uygulanamaz veya kullanılamaz. Çünkü biyoenerji pozitif ve doğal bir enerjidir.

Biyoenerji nasıl yapılır?

Öncelikle eller sıcak olmalı enerjinin geçişi hissetmek için daha sonra parmaklar birbirine birleştirilir ve avuca doğru hafifce bükülür. Bu sırada parmakların arası açık olmamalıdır. Daha sonra hastanın neresi ağrıyorsa eller ağrıyan yere götürülür ve ağrıyan yer 2 avucun ortasında kalır bu sırada hastayla temas olmamalıdır. 2-3 cm kadar avuclar ilerde tutulur ve yavaş yavaş enerji aktarılır enerjinin hastaya aktarılabilmesi için bazı kelimeler söylenir.

Örneğin hastanın başı ağrıyor baş ağrısını geçirmek için “şuandabaşının ağrısı geçiyor başındaki negatif enerjiyi çekiyorum” kelimeleri tekrar tekrar söylenir. Ellerinizde elektriklenme hissetmeye başlarsanız işe yarıyor demektir eğer hissetmiyorsanız az daha çaba harcayın. Ellerinizdeki elektriklenme geçmeden aynı kelimeleri tekrarlayın her seferinde ne zaman elinizdeki elektriklenme geçti hemen ellerinizi yıkayın, toprağa sürtün, silkeleyin bunların amacı enerjini size geçmemesi aksi halde başınız kolunuz ağrıyabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP