0

BEĞENDİM

ABONE OL

HAFTANIN KONUĞU – CÖMERT ÖZEN

AK Parti Feke Belediye Başkan Aday Adayı

Röportaj: Türkeş Manga

Bu haftaki konuğumuz KozanBilgi.Net’e nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Feke Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Cömert Özen.

Feke’ye hizmet vermek amacıyla Fekelilerle buluşan ve aday adaylığını açıklayan Sayın Cömert Özen’e videodan da izleyebileceğiniz gibi bazı sorular yönelterek cevabını okurlarımızla paylaştım.

Dilerseniz söyleşimize geçelim.

» Sayın Cömert Özen hoş geldiniz.

Merhaba Hoş bulduk. Çok teşekkür ederiz Türkeş Bey sizler nasılsınız?

» Öncelikle KozanBilgi.Net’i ve bizleri ziyaretinizle onurlandırdınız, ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Aday adaylığınızın da şimdiden hayırlı olmasını, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

İnşallah Fekemize de hayırlı olsun. Ülkemize de hayırlı oluruz.

» Sayın Cömert Özen, okurlarımız sizi merak edecektir. Bize kendinizi anlatır mısınız?

1978 yılında Feke’nin Hıdıruşağı köyünde dünyaya geldim. Fekeliler çok iyi bilir Feke’de nasıl mücadele yaptığımı. Hayat mücadelesini… 1996 yılında Feke Lisesi mezunuyum. İlk, ortaokul ve gençlik sürecimin her karesinde Feke’nin bir izi var. Bunu Fekeliler çok iyi biliyor ve tanıyorlar beni bu konuda.

Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Halkla İlişkiler Uzmanı olarak görev yapmaktayım. Şu anda aktif başkanın danışmanlığını yapıyorum. Evliyim, iki çocuk babasıyım. Bir kızım, bir de oğlum var. Eşim ilköğretim matematik öğretmeni. Eğitimci bir aileyiz her şeyden önce.

» İstanbul’da çok önemli bir konumdasınız. O görevinizi bırakıp da Feke’ye gelip Feke’ye hizmet etme düşüncenizin arkasında yatan duygular, düşünceler nelerdir.

Aslında bu çocukluktan beri gelen bir hayal. Feke’ye ciddi manada iz bırakacak bir çok projelerim var. İnsanlara bunu zamanı geldiğinde mutlaka anlatacağız. Ve Feke’lilerle bunu paylaşacağız. Ama şu an projeler konusundan bir şeyler bahsetmem çok abes olur diye düşünüyorum Türkeş bey.

» Şimdi bahsetmesek de en azından siz geldiğinde Feke’de yüzeysel olarak neler değişecek?

Feke’nin çehresi kesinlikle değişecek. Yanı burada şu an aktif belediye başkanımız var, aday adayı arkadaşlarımız var, benim onlarla ilgili kesinlikle bir şey konuşmam söz konusu olamaz ama benim şahsımla ilgili daha sonraki süreçte bunları açıklayacağız. Fekeliler bunu uygun görürse ben Feke Belediye Başkanı olmak istiyorum. Ama daha sonraki süreçte aday olduktan ve kazandıktan sonra insanlar bunun farkını o zaman görecekler.

Ama şimdi ben Feke’ye şunu da yapacağız, değişecek, değişiklik olacak bunları konuşursam uygun olmaz diye düşünüyorum Türkeş bey.

» Peki; şu an Feke’nin almış olduğu hizmeti yeterli görüyor musunuz?

Kesinlikle hayır. Burada bir şeyler konuşmak yada bir şeylerin yorumunu yapmak şu an benim için uygun olmaz. Ama Feke’de çok ciddi eksiklikler görüyorum. Feke’nin çok sorunu var. Köylerimizin çok sorunu var. Benim doğduğum, büyüdüğüm köyün, yan köylerin, diğer köylerin hala yolları yok. Yani ne diyebiliriz ki şu an.

Bunları ancak devletimizin desteğiyle ile iktidarın gücüyle beraber olup ancak öyle yapabiliriz.

» Siz de iktidar partisinin bir temsilcisi olarak biz hizmet için yola çıktık diyorsunuz.

Feke’ye yük olmaya değil Feke’nin yükünü almaya geliyoruz.

» Peki çok teşekkür ederim. Tekrar hoş geldiniz. Hayırlı, uğurlu olsun. Fekelilerin takdir ve sevgilerine sizi bırakıyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP