Veteriner Ve Hastaneler

Veteriner Ve Hastaneler

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 14:27
Veteriner Ve Hastaneler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AB Veteriner Hekim Platformu – Avrupa birliği uyum sürecinde veterinerliğin sorunlarını gündeme getirmeye çalışan platformun sitesinden platform hakkında bilgilere ve çözüm aradığı sorunlara ulaşmak mümkün.
Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası – Yönetim, tarihçe, çalışmalar, HAYVAmevzuat, pratik bilgiler.
Başkent Hayvan Hastanesi – Ankara’da hizmet veren merkezin sitesinde, faaliyetleri hakkında bilgiler yer almakta.
Bavet İlaç – Veterinerlik ve çevre sağlığıyla ilgili ilaç çalışmaları sürdüren şirket.
Catdog Petshop – İstanbul, Fındıkzade’de hizmet sunan veterinerin sitesinde, hayvan sağlığı ile ilgili bilgiler yer almakta..
Cebeci Veteriner Kliniği – İstanbul Kazasker’de evcil hayvan sahiplerine uzman hekimle hizmet veren klinik.
Doga Veteriner – İzmir, Bornova’da hizmet veren kliniğini sitesinden, sunulan hizmetlerle ilgili bilgilere ulaşılabilir.
Efes Veteriner – Izmir’de evcil hayvan bakımı ve tedavisi, kuaför ve petshop hizmetleri sunan poliklinik.
Ekomed İlaç – Hayvan sağlığı ve çevre sağlığı alanlarına yönelik ilaçlarını tüketicilerin hizmetine sunan ilaç şirketi.
Ezgi Veterinerlik – Veterinerlik hizmetlerini ve bilgiler.
Friends Veteriner Polikliniği – Friends Veteriner Polikliniği. Tanıtım, evcil hayvan bilgileri, mantar pano, forum ve kedi pansiyonu bilgileri.
Gaziosmanpaşa Veteriner – İstanbul’da hizmet veren kliniğin sitesinde sunulan hizmetler ve ürünler tanıtılıyor.
G&G Academia – Beşiktaş-Balmumcu’da faaliyet gösteren, veteriner tanı ve tedavi merkezi.
Giresun Veteriner Hekimleri Odası – Oda hakkındaki resmi dökümanlara, duyurulara, güncel hayvan hastalıkları bilgilerine siteden ulaşılabilir.
Gizmo Veteriner – İstanbul’da hizmet veren veteriner kliniğinin sayfalarından köpek ve kedilerle ilgili kısa bilgilere ulaşılabilir.
Gölbaşı Veteriner Kliniği – Evcil ve çiftlik hayvanlarının muayene ve tedavilerinin, suni tohumlama, aşılama ve bakımının yapıldığı merkezin sitesi
Habervet – Veteriner hekimlik, doğal yaşam, halk sağlığı ve yaban hayatı konularında haberler.
Hayvancılık – Hayvancılık konusu ile profesyonel veya amatör olarak ilgilenenlere açık olan tartışma grubu.
İstanbul Veteriner Hekim Odası – İstanbul Veteriner Hekim Odası hakkında bilgi ve çalışmalarının bulunduğu site. Genel bilgiler haricinde, evcil hayvanlar için de bir bölüm hazırlamışlar.
İzmir Veteriner Hekimler Odası – Oda hakkında bilgiler, kanun ve yönetmelikler, mesleki haberler ve duyurular bulunan site.
Juen Pet Bilgi Portalı – İstanbul, Etiler’de hizmet veren veteriner kliniğinin sitesinde köpekler ve kediler hakkında ilkyardım, genel hastalıklar, haberler, forum ve ilan panosu bölümleri bulunuyor.
Kedi Hastanesi – Hastanenin sitesinde sunulan hizmetler, çalışan veteriner hekimler ve hastane hakkındaki bilgilere ulaşılabilir.
Konya-Karaman Veteriner Hekimler Odası – Yönetim kurulu, üyelik belgeleri ve çalışmaları hakkında sayfalar.
Köpek Eğitim Derneği – Köpeklerde pozitif eğitim yöntemlerinin uygulanması ve köpek eğitmeni yetiştirilmesini amaçlayan derneğin sitesi.
Mavişehir Veteriner – İzmir’de faaliyet gösteren kliniğin bilgilerini paylaştığı portal.
Minikkalpler Veteriner – İstanbul Bakırköy’de evcil hayvan bakımı ve tedavisi, kuaför, aşı hizmetleri sunan poliklinik.
Ordu Veteriner Hekimler Odası – Odanın resmi veb sitesinden mevzuatına ve güncel gelişmelere ulaşmak mümkün.
Pembepati Veterinerlik – İzmir’de faaliyet gösteren veteriner kliğinin sitesinde kedi, kopek sağlığı hakkında malumatlar ihtiva etmekte.
Pet Care – Evcil Hayvanlar için veteriner hekimlik hizmeti verilen klinik.
Petist Veteriner Kliniği – Sahipli sahipsiz hayvanların sağlıkları konusunda hizmet veren klinik, sitede hizmetleri ve fotoğrafları sunuluyor.
Pet Kimlik – Pet hayvanları kimlik kayıt sistemi. Mikroçip’le kimliklendirilmiş hayvanlar için sorgulama, kayıp kurtarma ve yurt dışı seyahat hizmetleri veriyor.
Petklinik – Ankara’da evcil hayvanlara sağlık hizmeti sunulan donanımlı polikliniğin sitesi.
Petland – Hastalıklar, aşılar ve eğitim bilgileri.
Petland Veteriner Kliniği – Klinik ve verdiği hizmetler, evcil hayvanların sağlığı, bakımı, isim seçme hakkında bilgiler.
Pet Line – Bursa’da hizmet veren veteriner kliniğinin sitesinde kedi, köpek, egzotik hayvan sağlığı, bakımı ve beslenmesi hakkında bilgiler bulunuyor.
Rönesans Veteriner – İzmir, Alsancak’ta evcil hayvanlara yönelik hizmetlerin yanısıra, pet shop ve pet kuaför hizmetlerinide sunan polikliniğin sitesi.
Sempati Veteriner Kliniği – Konya – Selçuklu. Hayvan sağlığı ve bakımı hakkında yazılar, soru – cevap ve forum bölümü bulunuyor.
Sempati Veterinerlik Hizmetleri – Koruyucu hekimlik, hayvan sağlığı, kedi ve köpeklerin beslenme ve bakımları, aşılama programları ve önemli hastalıklar hakkında bilgiler.
Snoopy Veteriner Polikliniği – Bursa’da bulunan poliklinikte evcil hayvanlara bakım, sağlık ve beslenme hizmeti verilmekte.
Terapi Veteriner – Pet otel ve pet shop olarak hizmet sunan kliniğin sitesi.
Türk Veteriner Hekimler Birliği Vakfı – Sitede vakfın amacı, yönetimi, mütevelli heyeti hakkında sayfalar yer almakta.
Türk Veteriner Hekimleri Birliği – Birlik ve bağlı odalar hakkında bilgiler içeren web sitesi.
Veterinary Tech – Veteriner sağlık teknisyen ve teknikerlerinin haber ve bilgi paylaşım sitesi.
Veteriner Hekimlerin Dünyası – Veterinerlik hakkında kategorilere ayrılmış pek çok konuda bilgilerin yer aldığı forum sitesi.
VeterinerHekim.Net – Veteriner hekimlerin ve hayvan severlerin bir araya getirildiği, evcil hayvanlar hakkında çeşitli bilgiler içeren bir site.
Veteriner Patoloji Derneği – Veteriner Patolog, veteriner öğrencilerinin faydalandığı ve dernekten haberlerin duyrulduğu site.
Veteriner.Tv – Hayvanseverler ve veteriner hekimlere yönelik içerik barındıran site.
Veterinervizyon – Veteriner hekimlik ve hayvancılığın uğraşı alanlarını içeren eğitim videoların, atlasların, makalelerin ve mini ilanların yeraldığı portal.
Veterinerx – Avrasyo veteriner kliniğinin sitesinde; petlerin bakım ve beslenmeleri hakkında bilgiler yer alıyor.
Vethek – Veteriner hekimlik ile alakalı bilgilerin paylaşıldığı, video ve resim galerilerinin bulunduğu platform.
Vetkimlik – Sahipli ve sahipsiz pet hayvanlarını kayıt altına almak, onlara kalıcı bir kimlik kazandırmak, kaybolma ve çalınmalara karşı korumak amacıyla kurulmuş olan, uluslararası mikroçip kimlik sistemi hakkında bilgiler yer almaktadır.
Villapet Veteriner Polikliniği – Muğla’da sektöre hizmet veren hayvan polikliniğinde hayvanlara yönelik kuaför ve otel imkanları bulunmakta.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.