DOLAR

46,8091

0.15%
EURO

53,5807

0.02%
ALTIN(gr)

6.265,44

1,15%
BİST 100

14417.91

1,15%
" />

Noyanlar’dan İzmir’de Büyük Yatırım: Ofis Açılışı ve Calista Ön Lansmanı
  • KozanBilgi.Net
  • Ekonomi
  • Noyanlar’dan İzmir’de Büyük Yatırım: Ofis Açılışı ve Calista Ön Lansmanı

Noyanlar’dan İzmir’de Büyük Yatırım: Ofis Açılışı ve Calista Ön Lansmanı

ABONE OL
Temmuz 4, 2026 06:48
Noyanlar’dan İzmir’de Büyük Yatırım: Ofis Açılışı ve Calista Ön Lansmanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Noyanlar Şirketler Grubu, Ege Bölgesi’ndeki ilk satış ofisini İzmir’de açtı. Görkemli organizasyonda ayrıca Calista projesinin de ön lansmanı yapıldı.

Ege Perla’da düzenlenen bu özel geceye iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Toplamda yaklaşık 500 davetlinin katıldığı etkinlik, büyük bir coşkuyla tamamlandı.

Açılışta konuşan Zarif Noyan, İzmir’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Ayrıca Noyan, şirket tarihinde önemli bir ilke imza attıklarını da sözlerine ekledi.

Calista projesiyle ilk kez Kıbrıs dışında bir lansman gerçekleştirdiklerini kaydeden Noyan, yeni bir kampanya hazırladıklarını müjdeledi. Bu doğrultuda, yatırımcılara 90 gün boyunca tek fiyat garantisi sunulacak.

Zarif Noyan, uygun fiyatlar ve 48+24 ay sabit ödeme imkanıyla önemli avantajlar sağlayacaklarını dile getirdi.

Zarif Noyan – Ahmet Noyan

İzmir Ofisi Güçlü Bir Buluşma Noktası Olacak

Proje ortağı Hüseyin Akyar da açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Akyar, 53 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduklarını hatırlattı. Bu nedenle, İzmir’de ofis açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Bu yeni ofisin yalnızca bir satış noktası olmayacağını vurgulayan Akyar, şu ifadeleri kullandı:

“Burası iş ortaklarımızın projelere kolayca ulaşabileceği güçlü bir merkez olacaktır. Bu sayede yatırımcılar artık Kıbrıs’a gitmeden detaylı bilgi alabilecekler. Böylece yatırım süreçlerini daha hızlı ve güvenli şekilde yönetecekler.”

Türkiye ile Kıbrıs Arasında Yatırım Köprüsü Kuruluyor

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Noyan ise İzmir ofisinin stratejik bir adım olduğunu belirtti. Bu yatırımın, şirketin Türkiye büyüme stratejisinin önemli bir parçası olduğunu vurguladı.

Bugüne kadar birçok önemli yaşam projesini tamamladıklarını hatırlatan Ahmet Noyan, yeni hedeflerini paylaştı. İstanbul ve İzmir’in ardından, Ankara ve Adana ofislerinin de kısa süre içinde hizmete başlayacağını açıkladı.

Yaklaşık iki ay sonra resmi lansmanı yapılacak Calista projesine de değinen Noyan, teknik detayları paylaştı. Projenin bin 534 konuttan oluştuğunu ve otel konseptiyle tasarlandığını kaydetti. Ayrıca bu projenin, devasa ortak yaşam alanıyla bölgenin yeni referans noktası olacağını dile getirdi.

Ahmet Noyan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Açılışını yaptığımız İzmir ofisi sayesinde sizlerle daha yakın olacağız. Profesyonel ekibimizden her türlü bilgiyi kolayca alabilirsiniz. Kıbrıs’ta karlı yatırım yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır.”

Konuşmaların ardından İzmir ofisinin açılış kurdelesi, alkışlar eşliğinde kesildi.

www.kozanbilgi.net internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotografların her türlü telif hakkı KozanBilgi.Net'e aittir. İçerikleri kaynak göstererek alabilirsiniz.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.