Solvia Digital Solutions, 10. yılında basın mensuplarıyla bir araya geldi

Solvia Digital Solutions, 10. yılında basın mensuplarıyla bir araya geldi

Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözümleri sağlayıcısı ve SAP’ın Gold Partneri olan Solvia Digital Solutions, kuruluşunun 10. yılında basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleşen etkinlikte, Solvia Digital Solutions’ın kurulduğu günden bu yana elde ettiği başarılar ve gelecek hedefleri paylaşıldı.

ABONE OL
Haziran 14, 2024 11:53
Solvia Digital Solutions, 10. yılında basın mensuplarıyla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Solvia Digital Solutions CEO’su Ali Tamer Keskin ve CFO Sinan Fındıkçı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, basın mensuplarının yanı sıra şirketin önemli marka birim yöneticilerini de bir araya getirdi. Keskin, açılış konuşmasında şirketin 10 yıl boyunca elde ettiği başarıları ve yurt dışındaki ofislerinin açılışını duyurdu. Ayrıca, önümüzdeki 10 yıl için belirledikleri hedefler ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

Yenilikçi çözümleriyle işletmelerin potansiyelini açığa çıkarıyor

İşletmelerin iş süreçlerini gelişmiş yazılım teknolojileriyle destekleyen Solvia Digital Solutions, bilişim sektöründeki uzun yıllara dayanan SAP danışmanlığı deneyimi ile markaların iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı oluyor. Ali Tamer Keskin, konuşmasında Solvia Digital Solutions’ın geleneksel danışmanlık firmalarından ayrıldığını vurgulayarak, SAP ERP projelerinden edindikleri tecrübeyle modern teknolojilerin iş süreçlerine entegrasyonuna odaklandıklarını belirtti.

Açılış konuşmasında gelecek planlarından bahseden Ali Tamer Keskin, “Önümüzdeki dönemde yurt dışında genişleme hedefleri doğrultusunda Avrupa’daki konumumuzu güçlendirmeyi planlıyoruz. İsviçre ve Almanya’daki ofislerimizi büyüterek Euro cinsinden yüzde 60’ın üzerinde bir büyüme sağladık. Ayrıca, Hindistan’da bir ofis açarak teknoloji alanındaki global kaynak ihtiyaçlarımızı karşılamayı amaçlıyoruz. EMEA bölgesinde büyümeye devam ederken Dubai ve Riyad’da ofisler açmayı planlıyoruz. Bu adımların global rekabetçi konumumuzu güçlendirmesini ve istihdamı artırarak Euro bazında gelirimizi yüzde 30 oranında artırmamızı bekliyoruz” dedi.

Ali Tamer Keskin: “Misyonumuzdan ödün vermeden geçen 10 yıl.”

Geçtiğimiz 10 yıl boyunca hedeflerine ulaşmak için müşterilerine yenilikçi çözümler sunan Solvia Digital Solutions, müşterilerine ve ekosistemine değer katmaya devam ediyor.

Müşterilerine en yenilikçi ve etkili çözümleri sunma misyonundan asla taviz vermediğini belirten Ali Tamer Keskin, “10 yıl boyunca elde ettiğimiz başarılar, ekibimizin tutkusu ve iş ortaklarımızın desteği sayesinde mümkün oldu. Gelecek 10 yılda da aynı azim ve kararlılıkla, sınırlarımızı zorlayarak daha büyük hedeflere ulaşacağız. Birlikte daha parlak bir geleceğe yürüyoruz” dedi.

Solvia Digital Solutions Hakkında

SAP çözümlerinin uygulamasında küresel çapta profesyonel iş ortağınız olan Solvia, SAP Eğitim çözümlerinin de Türkiye’deki tek katma değerli sağlayıcısıdır. SAP Gold Partner olan Solvia, nitelikli ve güçlü ekibinin tüm teknolojik bilgi birikimini değere dönüştürmeyi hedefleyerek S/4HANA, Endüstri 4.0, CX, Yapay Zeka gibi en son analitik araçları, kavram ve teknolojileri yakından takip ediyor ve gelecekteki iş ihtiyaçları için tahminler yapıyor. Solvia, SAP’nin yenilikçi yol haritasının sıkı bir takipçisi olarak, yerel ve küresel olarak birçok ‘ilk’ projeye imza atmıştır ve global projelerine devam etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP