PLASFED Yola Ömer Karadeniz Başkanlığında Devam Edecek

PLASFED Yola Ömer Karadeniz Başkanlığında Devam Edecek

ABONE OL
Haziran 14, 2024 12:20
PLASFED Yola Ömer Karadeniz Başkanlığında Devam Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye plastik sektörünün çatı kuruluşu Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) 5. Olağan Genel Kurul toplantısında Ömer Karadeniz yönetiminde yola devam etme kararı aldı. Teveccühleri için tüm delegelere teşekkürlerini ileten Ömer Karadeniz, “Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemizin ve sektörümüzün çıkarları için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz

Üyesi olan Başkent Plastik Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BAPSİD), Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS), Denizli Plastik Sanayici ve Geri Dönüşümcü İş İnsanları Derneği (DEPSİAD), Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER), Kayseri Plastik İşletmeciler Derneği (KAYPİDER), Kompozit Sanayicileri Derneği (KSD), Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) ve Plastik Sanayici ve İşadamları Derneği (PLASİAD) bünyesinde toplamda 1.750’den fazla plastik sanayi işletmesinin temsil edildiği PLASFED Genel Kurul toplantısında PLASFED olarak sektörün ortak sesi olmaya devam edeceklerinin altını çizen Ömer Karadeniz, “Dijital dönüşüm ve yeşil dönüşüm hayatımızın her alanında radikal değişikliklere yol açıyor. Dijital dönüşümün hızlanması ile ucuz işgücü kaynaklı rekabet avantajının etkisi azalırken, yeşil dönüşümün bir sonucu olarak ise pazara erişimde kısıtlar olabileceğini öngörüyoruz. Bu sebeple orta ve uzun vadede sektörümüzün bu dönüşüme uyumlanma kabiliyeti gelecek performansımızı belirleyen en önemli husus olacak. İşte gerek ülkemiz gerek sektörümüz açısından bu kadar kritik bir süreçten geçerken sektörümüzün ve sektörümüzü temsil eden tüm sivil toplum kuruluşlarının tek ses olması büyük önem arz ediyor. Sektörün çatı kuruluşu olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemizin, sektörümüzün ve sektörümüzün girdi sağladığı 30’dan fazla sektörün çıkarları için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PLASFED Başkanı Ömer Karadeniz

Plastik Sektörü Katma Değerini Artıracak

Genel Kurul toplantısına katılarak açılış konuşması yapan İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkanı Adil Pelister, “Kimya sektörümüzün en önemli alt bileşenlerinden olan plastik sektörümüz son dönemde bölgemizde yaşanan birçok krize rağmen dinamik yapısını sürdürüyor. İnanıyorum ki plastik sektörümüz önümüzdeki yıllarda da ihracatla büyümesini sürdürecek ve daha yüksek katma değerli üretime geçiş yapacaktır. Bu kapsamda İKMİB olarak hayata geçireceğimiz Kimya Teknoloji Merkezi projemizin de çok büyük katkı sağlayacağını öngörüyorum” dedi.

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkanı Adil Pelister

2024-2027 Dönemi Yönetim ve Denetim Kurulları Seçildi

Genel Kurulda 2024-2027 döneminde Ömer Karadeniz başkanlığında görev alacak Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeler ile Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeler listesi oy birliğiyle kabul edildi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Ömer Karadeniz, Şener Gençer, Yusuf Özkan, Erol Aykut, Mehmet Hakan Atalay, Halil Gökhan Can, Tolga Kutluğ, Ömer Özkul, Murat Doğan, Berat Güzelel, Murat İçin

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Burak Darcan, Ayhan Çatalkaya, Esat Hisarcıklılar, Zafer Boy, Hüseyin Yücel, Necmettin Üreten, Ali Çamurdan, Selahattin Yılmaz, İlker Pektaş, Utku Şahin, Emrah Özkan

Denetim Kurulu Asil Üyeler; Erkan Aydın, Özgür Sönmez, Arif İzzet İlter

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Mustafa Yükselen, Zafer Özer, Bülent İnal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP