Automechanika Istanbul 2024: D Expert’in Yenilikçi Çözümleri Büyük İlgi Gördü

Automechanika Istanbul 2024: D Expert’in Yenilikçi Çözümleri Büyük İlgi Gördü

ABONE OL
Mayıs 27, 2024 12:42
Automechanika Istanbul 2024: D Expert’in Yenilikçi Çözümleri Büyük İlgi Gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiren Automechanika Istanbul fuarı, bu yıl da büyük bir katılımla karşılandı. Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover Fairs Turkey iş birliğiyle İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar, 35 farklı ülkeden 1.400’ün üzerinde katılımcı firmaya ev sahipliği yaptı. Fuarı tüm dünyadan toplam 50 binden fazla kişi ziyaret etti ve sektördeki yenilikleri, trendleri ve iş fırsatlarını yakından inceleme fırsatı buldu.

Bu yılki fuara katılan firmalar arasında D Expert de yer aldı. D Expert, otomotiv sektörü için sunduğu yenilikçi oto ekspertiz hizmetleriyle dikkat çekti. D Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger, fuarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

D Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger

“D Expert olarak bu yıl Automechanika İstanbul’a ilk kez katılım gerçekleştirdik. Yenilen marka yüzümüzle, yeni projelerimizi ve müşterilerimize özel sunduğumuz çözüm önerilerimizi görüştüğümüz çok başarılı bir fuar geçirdik. Katılımcı firmalarla biraraya gelme fırsatı yakalayarak, sektör dinamiklerini değerlendirdik. Oto ekspertiz sektörüne yenilik getirecek çözümler sunduk.Bununla birlikte; kurumsal müşterilerimizi ve Türkiye’nin çeşitli illerinden ikinci el araç ekspertizi ile ilgilenen sektör paydaşlarımızı standımızda ağırlayarak, yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirdik.Sektörümüzün ihtiyaç duyduğu, paydaşlar arasında güveni sağlayan, müşteri ve teknoloji odaklı, tarafsız ve bağımsız oto ekspertiz hizmetlerimizi otomotiv dünyası ile buluşturma fırsatı sunan Automechanika İstanbul, yeni iş fırsatları yaratmada önemli bir rol oynadı.’’

D Expert’in katılımı, fuarda büyük ilgi gördü ve şirketin sunduğu çözümler birçok sektör temsilcisi tarafından yakından incelendi. Oto ekspertiz hizmetlerinde yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımlar sunan D Expert, fuar boyunca yeni iş birlikleri için önemli adımlar attı.

Automechanika İstanbul, her yıl olduğu gibi bu yıl da otomotiv sektörünün profesyonellerini bir araya getirerek bilgi alışverişine, yeniliklerin tanıtılmasına ve iş fırsatlarının değerlendirilmesine olanak tanıdı.

Automechanika İstanbul’un bir sonraki buluşması şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP