Silivri’nin Plajları Yaz Sezonuna Hazır!

Silivri’nin Plajları Yaz Sezonuna Hazır!

İstanbul’da tatilcilerin yaz aylarında en çok ilgi gösterdiği ilçelerinden biri olan Silivri’de plajlar yaz sezonuna hazırlandı. Silivri Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından Selimpaşa ücretsiz Kadınlar Plajı ve Kumluk Halk Plajı hem Silivrililere hem de çevre il ve ilçelerden gelen tatilcilere hizmet vermeye başladı.

ABONE OL
Haziran 25, 2023 18:46
Silivri’nin Plajları Yaz Sezonuna Hazır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “İnsana Yatırım” vizyonu doğrultusunda ilçeye kazandırılan halk plajlarında bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

İstanbul’da tatilcilerin yaz aylarında en çok ilgi gösterdiği ilçelerden biri olan Silivri’de bulunan Selimpaşa ücretsiz Kadınlar Plajı ve Kumluk Halk Plajı, yapılan çalışmaların ardından hem Silivrililere hem de çevre il ve ilçelerden gelen tatilcilere hizmet vermeye başladı.

İstanbul’un kadınlara özel tek plajı olma özelliğini taşıyan Selimpaşa Kadınlar Plajında yaz sezonu boyunca şezlong ve şemsiyeler ücretsiz şekilde hizmet verirken, Kumluk mevki Halk Plajında ise 1 şemsiye 2 şezlong 30 TL karşılığında vatandaşların kullanıma sunuluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP