Sivilce Lekeleri Nasıl Geçer

Sivilce Lekeleri Nasıl Geçer

ABONE OL
Nisan 25, 2024 08:33
Sivilce Lekeleri Nasıl Geçer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivilce Lekeleri özellikle yağlı cilde sahip olanlarda çok fazla görülmektedir.Yağlı yapıdan dolayı çok fazla sivilceleri olmasıdır.Bir çok leke birleşincede
özellikle yüzde görünüm bozuklukları oluşmaktadır.Sivilce lekeleri için bir çok çözüm bulunmaktadır.Bunların bir çoğu bitkiseldir aşağıda size bir kaç tarif ve
ürün bilgisi vermeye çalışayım.Ayrıca cerrahi yöntemlerde kullanılabilecek diğer bir yöntemdir

1- Beslenmenize dikkat edip özellikle yağlı gıdalardan uzak durmalısınızki yeni sivilceler ve lekeler oluşmasın
2-Sayacaklarım arasında En Etkili Yöntem olan Salyangoz Kremini düzenli kullanmalısınız hem cildinizi geçleştirir hemde lekeleri yok eder burda dikkat edeceğiniz önemli konu Herbal Mix Özellikli Salyangoz Kremi Kullanmanızdır Normal olanlardan bu çok daha etkili.
3-Arap Kızı Çil Kremi Kullanabilirsiniz bu kremde yüzyıllardır kullanılan bir krem
4-Lazer tedavi ile lekeleri düzeltebilirsiniz bu acı verebilir düşünmenizi öneririm
5-Aşağıdaki tarifleri kullanabilirsiniz ama çok az işe yarıyor

250 ml (1 Cup) süt’e 1 yemek kasığı sirke döküp.10 dakika bekletin. Bu karışımdan 50 ml alıp (1/4 cup) 250 ml krema ile karıştırın bir cam kavanozda üstünü yoğurt mayalar gibi kapatın. Oda sıcaklığında 1 gün bekletin.Ertesi güne ev yapımı sour cream’in hazır.

Eksi krema yapmak için, Marketlerde satılan 200 g. paketlerde satılan kremayı alin. Bunu bir kaseye koyup, içine 1/8 dilim limonun suyunu ilave edip çırpma teli ile karıştırın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP