Real Madrid’de yaşadığı uzun süreli sakatlık sonrası takıma dönen ancak süre alamamaktan yana sıkıntıları olan Arda Güler için İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Sezon başında Fenerbahçe’den 20+10 milyon Euro karşılığında İspanya’ya giden Arda Güler, son dönemde oynayabilecek seviyede olmasına rağmen yedek kulübesine mahkum kaldı.

ÇOK AZ ŞANS BULDU

Real Madrid formasıyla ilk kez İspanya Kral Kupası 3. tur maçında Arandina’ya karşı boy gösteren Arda Güler, ilk 11’de başladığı maçta 59 dakika sahada kalmıştı. İspanya Süper Kupa yarı finalinde de Atletico Madrid’e karşı forma şansı bulan Güler 8 dakika oyunda kalabildi.

SON MAÇTA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

La Liga’da henüz forma şansı bulamayan Arda Güler; Rayo Vallecano, Mallorca ve Almeria müsabakalarının maç kadrosuna alınsa da sahaya adım atamadı.Real Madrid’in 2-0 geriye düşüp 90+9’da bulduğu golle 3-2 galip geldiği Almeria maçında ısınmaya giden Arda Güler, Carlo Ancelotti tarafından oyuna alınmayınca kenara doğru gelirken ısınma yeleğini çıkarıp yere fırlatarak tepki göstermişti.

KİRALAMA PLANI

Oynamamaktan dolayı oldukça rahatsız olduğu bilinen Arda Güler ile ilgili İspanyol basınından Sport flaş bir iddia gündeme getirdi. Habere göre; Real Madrid, Arda Güler’i sezon sonuna kadar daha fazla süre alacağı bir takıma kiralamayı planlıyor. Ancelotti’nin hamle oyuncusu olarak Arda Güler’den ziyade Brahim ve Joselu’yu tercih etmesi sebebiyle kulübün böyle bir planlamanın üzerinde durduğu ve Arda’nın oynayarak gelişmesini amaçladığı kaydedildi.