Fetişizim & En Tuhaf Fetişistler

Fetişizim & En Tuhaf Fetişistler

ABONE OL
Ocak 3, 2024 19:24
Fetişizim & En Tuhaf Fetişistler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Psikolojide bireyin cinsel ilgi ve isteğinin cansız bir nesneye ya da insan bedeninin cinsellik dışı bölgelerine yöneldiği cinsel sapma.

10- Kürk Fetişisti

Bu fetişistler genellikle hayvan kıyafetleri içine girmekten veya girenleri izlemekten büyük bir haz alırlar. Ayrıca bazıları hayvan kostümü giyen *****grofi görüntüleri izlemeyi de sever. Bir çoğu sadece bu kostümlere dokunarak bile tahrik olabilir.

9- Omorashi-İdrarını Tutma

Omoraşi Japonya’da bir fetiş alt kütürüdür. Bu durum idrar kesisinin dolu olma hissinden kaynaklanir. Bu fetişistlerde cinsel birleşme, idrarın kontrol kaybıyla, genelde büyük bir rahatlama ve utanç duygusuyla çatışır. Japonya dışında çok az yerde rastlanır ve genelde daha güçlü bir fetiş türü olan “İşe-me” “yani başka birisinin üzerine idrar yapmasından alınan haz” tarafından gölgelenir.

8. İşe-me Fetişisti

Bu fetişistler başka birinin “işe-mesinden” çok etkilenirler. Bunu izlemek onlara büyük bir haz verir. *****grafi’de yeni bir çığır açan bu fetişistlere “Altın duş” ve “su sporları” da denebilir. Bağlantıyı kurduğunuza inanıyoruz.

7. Emetophilia

Bu fetişistler kusan birini gördüklerinde büyük bir keyif duyarlar. Hatta en büyük eğlenceleri birbirlerinin üstlerine kusmalarıdır. Böylece hem cinsel olarak haz alırken , kusmadan dolayı gelen ürkütücü hisler onların keyiflerine daha da keyif katmış olur.

6- Kan Fetişisti

Bu fetişistleri, bir kolun ya da bacağın kanaması kadar hiçbirşey mutlu edemez. Dünya’da bu fetişistlerin bulunduğu büyük bir topluluk vardır. Bazen hep birlikte toplanıp kan partileri bile düzenleyip; kanlarını birbirlerine içirirler. Bunlar çoğu kez ısırarak kanı çıkartırlar. Bu topluluk buna “aşk ısırması” adını verir. Ama çoğunlukla kan görmek ve göstermek için jilet kullanırlar.

5- Dışkı Fetişisti

Bu fetişistler dışkı görmekten büyük zevk alanlardır. Partnerleriyle tuvalette birlikte olmak onlar için gerçekten de keyif vericidir. Çoğunlukla birbirlerinin dışkılarını da yemekten hoşlanan fetişistler arasında bu sağlık açısından en tehlikeli olandır.

4- Ezici Fetişist

Bu fetişistler küçük böceklerin veya hayvanların ezilerek ölmesinden büyü keyif alırlar. Bunlar dışındaki cansız objelerin yırtılması, ezilmesi de onlara haz verir. Hayvan haklarına göre bu tamamiyle kanuna aykırı. Hatta bazı ülkelerde bu fetişitler hapise bile atılabiliyorlar. Amerika ve İngiltere bu fetişistlerin keyif aldıkları şeyi yapamayacakları ülkeler arasında yer alıyor.

3- Klismaphilia

Klismaphilia lavman sıvısından ortaya çıkmış bir fetişizm türüdür. Bazı durumlarda anal masturbasyon olarak da ifade edilir. Bu fetişizme adanmış bir çok film, dergi ve web sitesi vardır. Klismaphilelerin çoğu heteroseksueldir ve bu durum dişinin lavman sıvısını alması ve erkeğin de bunu iletmesi şeklinde olur.

2-Necrophilia

Bu fetişistler ölü vücutlardan büyük zevk alırlar. Bu fetişistler mezarlıktan ölü insanların bedenlerini çalmaya bile götürebilirler işi. Amerika’da bu fetişizm türüne karşı bir yasa bulunmamasına rağmen ; bir çok ülkede bu fetişizm türü ağır cezalara çarptırılmaktadır.

1-Teratophilia

Bu fetişistler sakat kalmış ya da doğuştan vücutlarının bir parçası eksik olan insanlarla cinsel birliktelik yaşamaktan keyif alırlar. Bu fetişistler için özellikle hazırlanmış *****lar ve dergiler çıkarılmakta ve oldukça ilgi görmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP