Erkekler Yatakta Bayandan Ne İster?

Erkekler Yatakta Bayandan Ne İster?

ABONE OL
Aralık 29, 2023 17:53
Erkekler Yatakta Bayandan Ne İster?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu soruya cevap olması ve doyurucu bir duygusal ilişki için cinselliğin ne kadar önemli olduğunu kendi cümlelerimle size anlatmaya çalışacağım.

Bizde çok yaygın bir söz vardır: “Yuvayı dişi kuş yapar.” Çok da doğrudur. Kadın olmadan ne ev eve benzer ne de yuva olur. Ama yuvayı bir kez kurduktan sonra hiç yıkılmayacağını sanmak da aptallıktır doğrusu. O yüzden “ben eleğimi eledim, duvara astım” tavrını bir kenara bırakıp hem yuvanızdaki hem de ilişkinizdeki sıcaklığı koruyacaksınız değil mi?

Peki ne yapacaksınız?

Lafı hiç uzatmadan söyleyelim: Yatağınızı sıcak tutacaksınız. Kimi kadınların hiç de dikkat etmedikleri bir konudur bu. Hayatta hep ilk adımı başkalarından bekledikleri gibi yatakta da ilk adımı hep eşlerinden beklerler. Bunu yapan kadınların ömürleri de genellikle beklemekle geçer. Çünkü onlar sanki bir görevmiş gibi ayda yılda bir erkekle sevişirken eşleri genellikle daha eğlenceli birilerini bulmuştur zaten.

Bu konuyla ilgili yıllar süren araştırmalarımızda çok fazla erkekle konuştuk. Onlara heyecanı neden dışarıda aradıklarını sorduğumuzda hep aynı yanıtı aldık:

“Evde heyecan olsaydı dışarıda aramazdım.”

Heyecan İçinizde!

Eğer seks sadece erkeklerin zevk aldığı bir şey olsaydı emin olun hiç bir kadına ‘yatağını sıcak tut’ demezdik. Ama iki taraflı bir zevk söz konusuysa kadınlara neden yataklarında daha özgüvenli, daha aktif ve daha yaratıcı olmadıklarını soruyoruz. Yatak odası sizin ilk adımı başkalarından bekleyeceğiniz bir yer değil ki! Orası sizin en mahrem ve en özel alanınız. Siz de yatak odanızın kraliçesisiniz bu kadar basit.

İşte bu noktada sizin için inanılmaz bir tüyomuz var. O da libidoyu harekete geçiren besinler. Yemek sadece sofrada yenir anlayışını bir yana bırakın ve eşinize bir gün soslu karides yapın. Bunu fantezinizin bir parçası yapın, bakın neler neler oluyor! Kafanızda canlandıramadınız mı, o zaman şöyle söyleyelim. Üzerinden neredeyse yirmi yıl geçmiş olan Karabiberim şarkısının klibini hatırlayın. İşte o klibi unutulmaz kılan tek sahnedir, kadının göbeğinden zeytin yenen sahne. Şimdi anladınız değil mi?

Yatak odanızda mutluluk için ilk adım kendine güvenli bir kadın olarak oraya girmeniz ve eşinize de nasıl mutlu olacağını öğretmeniz. Bunun tekniklerini o bile tam olarak bilmiyor olabilir ama siz tıpkı bir kraliçe gibi yatağınızdaki hakimiyetinizle eşinize en tatlı heyecanlar sadece ama sadece sizin yatağınızda yaşatacağınızı öğretebilirsiniz. Emin olun o yatağı bir kez ısıtmaya başladığınızda bir daha soğumasını hiç istemeyeceksiniz.Umarım erkekler yatakta ne ister sorusuna bir nebze olsun cevap verebilmişimdir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP