Erkek ve kadınlarda cinsel isteği arttıran bazı durumlar

Erkek ve kadınlarda cinsel isteği arttıran bazı durumlar

ABONE OL
Aralık 29, 2023 14:43
Erkek ve kadınlarda cinsel isteği arttıran bazı durumlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erkeklerde ve kadınlarda bazen bir koku, bazen bir aktivite, bazen ortamdaki bir şeyler seks isteğini arttırmakta ve bireylerin birbirlerini arzulama katsayılarını etkilemektedir.

Aşağıda size birkaç madde halinde erkeklerde veya kadınlarda bazı durumlarda görülen istek artışının nedenlerini sıralamaya çalışacağız. Yapılan araştırmalara göre erkek ya da kadınların sauna, hamam, spa gibi yerlerde bol buharlı ortamlarda bulunması bireylerin daha fazla cinsel istek üretmesine sebep olabilmekte imiş. Hatta sonrasında yapılan masaj buna daha fazla katkı sağlamakta.

Erkeklerin koltuk altlarında oluşan ter kokusunun bazı kadınlarda cinsel istek arttırıcı özelliği olduğu araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış bir durumdur. Akupunktur yaptıran her 4 kadından 1 tanesi o gün içerisinde daha fazla seks istediğini vurgulamıştır. Yani akupunktur kadınlarda cinsel arzu arttırıcı bir etki bırakabilmektedir. İstiridye, sığır eri, yulaf içeren kahvaltılar bireylerin daha fazla cinsellik istemelerinde etkili olmaktadır.

Ayrıca erkeklerin pizza, ekmek, mısır, çilek ve vanilya gibi besinleri tüketmeleri de buna yardımcı olabilmektedir. Yeterli seviyede olmak koşulu ile az alkol tüketimi cinsel arzuları tetikleyebilmektedir. Ancak aşırı alkol alımı bunun tam tersi etki yaratmaktadır. Spor yapmak hem kadınlarda hem de erkeklerde kan dolaşımını hızlandırmakta ve cinsel organların duyarlılığını arttırmaktadır. Yani spor yapmakta bir nevi cinsel istek arttırıcı olarak ele alınabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP