Bekaret testi ve bekaret raporu: Bekaret testi nasıl yapılır?

Bekaret testi ve bekaret raporu: Bekaret testi nasıl yapılır?

ABONE OL
Aralık 30, 2023 08:53
Bekaret testi ve bekaret raporu: Bekaret testi nasıl yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna ile kızlık zarı görülebilir mi?

Bayanlar kızlık zarını ayna veya herhangi bir araç kullanarak görüp fikir yürütemez. Bu konuda sadece size bir jinekolog bilgi verebilir. Yapılacak kısa bir jinekolojik muayene sonucunda size hemen bilgi verilebilmektedir.

Kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır? Bakirelik, bekaret muayenesi nasıl yapılır? Bekaret raporu ve kızlık raporu nereden alınır?

Kızlık zarının bozulup bozulmadığını anlamak bayanın elinde değildir. Kızlık zarının durumunu öğrenmek için jinekolojik muayene gereklidir. Kızlık zarının yapısı kişiden kişiye farklılık gösterdiği için bazı hastalarda büyütme ve kolposkopi yöntemleri kullanılır. Bekaret raporu almak için 18 yaşını bitirmiş olmak gerekir, bekaret raporunuzun sonucu siz dilerseniz 3. şahıslarla paylaşılacaktır aksi takdirde sizden hariç kimseye bilgi verilmeyecektir. Bekaret raporu adli doktorlar tarafından verilir. Bekaret kontrol işlemi kısa süren bir işlem olup, jinekolog tarafından gözle bakılır ve size bilgi verilir.

Kızlık zarı bozulmadan başka sebeplerden dolayı jinekolojik muayene olunur mu? Bakire muayenesi yapılır mı?
Bakire bayanlarda jinekolojik muayene genital organın gözlenmesi ve gerekirse akıntı kültürünün alınarak incelenmesiyle yapılır. Yumurtalık ve rahmin muayene edilmesi için karın bölgesine ultrasonografi uygulanır. Böylece bakire bayanların kızlık zarının, zarar görmesi engellenerek jinekolojik muayene yapılmış olur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP