BOP’layıp Hoplayan AKP’ye

BOP’layıp Hoplayan AKP’ye

ABONE OL
Aralık 8, 2023 18:39
BOP’layıp Hoplayan AKP’ye
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ZAHİDE UÇAR

Kurtla avlanıp, kuzuyla ağlamaya çok alıştınız. 20 Yıldır AKP iki ülkeye çalıştı. Biri Yunanistan, diğeri İsrail.. BOP projesi aslında Büyük İsrail Projesi değil miydi? BOP EŞBAŞKANI kim? Bop Eşbaşkanıyım diye ben mi övündüm? BOP Ortadoğu’da 22 ülkenin bölünme projesi değil mi? ABD Dışişleri Bakanı Condeelezza Rice bu gerçeği açıkca ifade etmedi mi? Sonrasında ülkemizde yaşananlara bir bakalım;

Ülkemizin bütün haberleşme kurumlarının özelleştirilmesi, bankaların yabancı tekellere verilmesi sizce neydi? Karadeniz’de en güçlü donanmaya sahip Türk Ordusuna yapılan operasyonlar sizce neydi? Bir ülkenin savunma gücü niye zayıflatılır? Biraz beyni olan bu soruların cevabını bulur. Anadolu gibi bitki türü açısından en zengin bir coğrafyayı kısır tohumlarla kısırlaştırıp, insanımızı namerde muhtaç hale getirmek neyin hazırlığıdır sizce?

Filistin’i destekleyen Irak, Libya ve Suriye kimin yol vermesiyle paramparça oldu? ABD Başkanı Bush, “Irak’a girmekte tereddüt ediyorduk, Erdoğan bizi cesaretlendirdi” demişti değil mi? Bush, “bu bir Haçlı Seferidir” demesine rağmen, bütün havaalanlarımız ABD’ye açılmadı mı? Tecavüzcü, hırsız Coniler ülkelerine sağ salim dönsün diye dua eden AKP Genel Başkanı değil miydi? Saddam Türkiye’ye; “İran, Türkiye, Irak, birlikte PKK ile savaşıp yok edelim” teklifinde bulundu. Hiç olur mu? O zaman BOP BOZULURDU DEĞİL Mİ?

“ABD’nin Libya’da ne işi var” diyen Erdoğan, herkesten önce Libya’ya savaş gemisi göndermedi mi? Libya’yı İzmir NATO Üssünden kalkan uçaklar bombalamadı mı? Kaddafi’yi en iğrenç şekilde öldüren katil sürülerine Davutoğlu bavulla götürdüğü paraları elden dağıtmadı mı? Kaddafi  linç edildiğinde Davutoğlu ile Hillary Cilinton(başardık anlamına gelen) çak yapmadılar mı? Hatırlayın, o dönem hedef ülkelerde gezdirilen o paralı katiller Libya’dan ülkemize getirilmişti. Dört yıldızlı otellerde ağırlandılar. Tedavileri bedava yapıldı. Şimdi de ABD’ye; “Senin gemilerinin orada ne işi var” diye soruyor. “Libya’da ABD’nin ne işi var dedikten sonra ne olmuştu?

Sonra Suriye…. Sınır komşumuz. Mayın temizleme tuzağıyla bütün yüzer-gezer teröristler Türkiye üzerinden Suriye’ye girdi. Suriye’nin Kuzeyi, BOP gereği boşaltıldı. Onlar Türkiye’ye gelmedi. Gönderildi. Çünkü planlanan Büyük İsrail Devletinin Suriye parçası koparılmalıydı. Irak’ta Yahudi Barzani ile birlikte Barzanistan’ı AKP müteahhitleri imar etti. Türkmenler kıyıma uğradı. O dönem Ovacık Sınır Kapısı açılsaydı, Türkmenlere çok rahat yardım giderdi. Yazıp çizdik ama açtıramadık. Çünkü BOP’ne uygun değildi. AKP sayesinde Büyük İsrail Projesinin 2 parçası oluştu sayılır. Bir de BOP çerçevesinde Diyarbakır bir yıldız olabilir demişti asrın lideri(!)… Sahi, AKP ve seçmenleri Yahudi Barzani ile gurur duyuyordu değil mi? Şimdi utanmadan Filistin’e ağlıyorlar. Kurt ile sürüyü parçala, kuzularla ağla… Riyanın sınırı yok bunlarda…

Iraklı Nur’un, Kaddafi’nin bedduası üzerinizde duruyor. Kaddafi birine  mektubunda; “benden beter olacaksın” diyordu…

2007 Yılında Suriye, KKTC-Suriye arasında feribot seferleri başlatmıştı. Birlik olacakken, Türkiye’nin çıkarı değil, İsrail’in çıkarı öncelendi. BOP için Suriye’yi darmadağın ettiler. On milyondan fazla Suriyeli ülkemize dolduruldu. Hapisten çıkan katil, tecavüzcü… Ne varsa sorgusuz sualsiz içeri alındı. Suriye’nin petrolleri çalındı. Buraya dikkat! Çalınan petrol, bazı gemiciklerle İsrail’e taşındı.

Malatya’nın Kürecik köyüne kurulan Kürecik Radar üssü İsrail’e istihbarat bilgisi gönderiyor mu? Gönderiyor.

ABD Savunma dergisi Defense News, İsrail’in demir kubbe hava sistemiyle Türkiye’de bulunan Kürecik Radar Üssünün entegre halde çalıştığını yazdı.

2010 Yılında Filistin’in itirazına rağmen, AKP İsrail’in OECD’ye alınmasını sağladı.

Bütün bunlar olurken;

Müslüman Kardeşler Örgütünün Türkiye temsilcisi olan AKP’nin yandaşları ne yapıyordu? Alkış tutuyordu. Irak, Suriye, Libya parçalanmasaydı İsrail bu kadar rahat Filistin’i vurabilir miydi? Din tüccarları şimdi utanmadan Filistin diye sokaklara dökülüyor. Ben size boşuna yol eskitmeyin, kolayı var diyorum. Şöyle ki;

1.       İlk önce Reisinize takılan Yahudi cesaret madalyasını iade etmesini isteyin.

2.       İsrail’e bilgi aktaran ve olası bir İran-İsrail çatışmasında Türkiye’yi hedef ülke yapacak, Kürecik Radar Üssünü kapatmasını isteyin.

3.       İsrail Baş Konsolosunu istenmeyen adam ilan etmesini isteyin.

4.       BOP Eş Başkanlığından istifa etmesini isteyin.

Yani, yürüyeceğiniz yer İsrail Konsolosluğu değil, Beştepe’dir.  Beştepe’ye yüzbinlerce imza ile bu taleplerinizi iletebilirsiniz.

  28 Ekim günü, Cumhuriyet ve Cumhuriyeti kuranlardan intikam almak istercesine, kinle yıktıkları Atatürk Hava Limanında Filistin Mitingi yapıldı. Hem de Filistin’de olanlarda payları yokmuşçasına… Bir de savaşa insanlık adına değil, din adına taraf oluyorlar. Sevgili münafıkçığım;

Irak, Suriye, Libya parçalanırken, milyonlar katledilip, kadınlar tecavüze uğrarken sen mi Müslüman değildin, yoksa bu üç ülke halkı mı Müslüman değildi?

***           ***        ***

Bana gelince, ben ne düşünüyorum?

HAMAS’ın İsrail’e saldırısı, İsrail’in karşı saldırısı çok kişi tarafından değerlendirildi. Ben başka yönden ele alacağım.

Biz Yunanistan ve Ege adalarının işgalini yazarken, ülkemizde her kesime yerleşmiş bir Yunan lobisi ile karşılaştık. Filistin-İsrail çatışmasında da bir İsrail Lobisinin olduğunu görüyorum. Bu çatışmayı çok boyutlu görmemizi engelleyecek yorumlar sosyal medyada katlayarak büyüyor. Filistin’in geçmişte yaptığı ihanetler anlatılıyor. Yakın zamanda Filistin temsilcilerinin Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar gündeme geliyor. Değerli okur, iki yanlış bir doğru etmez. Filistin dostumuz değil, bunu biliyoruz da, İsrail dost mu? İsrail’in bayrağında bulunan iki çizginin anlamı nedir? Nil’den Fırat’a vaad edilen toprakları temsil ediyor değil mi? Yani, ülkemizin topraklarının bir kısmını istiyor. BOP nedir? 20 yıldır ülkemizde yaşananlar BOP için yaşanmıyor mu? PKK’ya destek verdiğini ne çabuk unuttunuz?

Kolaycı yaklaşımı bırakın. İsrail, Filistin çatışması, 3. paylaşım savaşının kıvılcımı olabilir. Emekli Pilot Albay Osman BAŞIBÜYÜK komutanın tanımlamasıyla, vatansız para yenidünya düzeni için harekete geçti. Başlamak için en uygun yer Ortadoğu. Ve vatansız paranın ülkemizde bulunan temsilcileri ülkemizi bu savaşın içine özenle sürüklemeye çalışıyor. Davutoğlu’nu da bu doğrultuda değerlendirmek gerekir. BOP’un aparatı şimdi hamasi nutuklar atıyor. Her kim ki bu savaşa girmekten bahseder, bilin ki vatansız paranın Türkiye aparatıdır. Neden mi?

Türk Ordusuna yapılan operasyonları düşünün. Hava kuvvetleri ne durumda? Uçaklar çok eski. Askerlerin hastaneleri bile elinden alındı. İstihbaratı zayıflatıldı.

Ülkemiz iflasa sürüklendi. İlaç ve gıda açısından dışarı bağımlı hale getirildik. Halk bilinçli olarak fakirleştirildi.  Tarım ve hayvancılık bitirildi. Tohumda bile küresel şirketlere bağımlı hale geldik. Bütün kurumlar yok edildi. Üç kuruşa satılan Tank Palet fabrikası ne oldu? Tek bir üretim duydunuz mu? Türkiye vatansız paranın aparatları tarafından BOP için savaşa sürülmek isteniyor. Savaşa giren Türkiye parçalanır. İçimizde sayısını bilmediğimiz Afganlı Amerikan askeri var. Neredeler, nerede eğitim alıyorlar bilmiyoruz. Sen savaşa girdiğin an içeriden harekete geçirilir. Güneyimizden de PYD saldırır. İçimizde 17 milyon ne olduklarını bilmediğimiz yabancı var.

Ülkemizin her tarafında ABD üsleri var. Ayrıca dışarıdan da kuşatmış durumda. Bu kuşatılmışlığı AKP sağladı. AKP ülkemizi zayıf duruma düşürdü. Sizce bir ülke neden zayıf duruma getirilir? Ben size söyleyeyim.

Emperyalist ülkeler bir yıllık plan yapmaz. 100 yıllık plan yapar. ABD yıllardır bölünmüş Türkiye haritaları yayınlıyor. Savaş filmlerinde Türkler düşman gösteriliyor. BOP’un Irak ve Suriye parçasını AKP ile birlikte kotardılar. ABD Güneyimizde PYD’ye ordu kurdu. Eğitti, donattı. Sahi, AKP’de Peşmergeyi  Eğit-donat projesiyle eğitmişti  değil mi?

Türkiye Ortadoğu’da söz sahibi olmasın, Büyük İsrail Devletinin kurulmasını engelleyemesin diye zayıflatıldı. Bu konuda uyarma görevi yapan aydınlar bu yüzden Ergenekon kumpasıyla toplandı, hapsedildi. Kısacası, kolay işgale ve parçalanmaya hazır hale getirildik. Bu nedenle diyorum ki;

Kim savaş tamtamları çalıyorsa, bilerek-bilmeyerek bu işgal projesine hizmet ediyor demektir.

***         ***

Bir not da bademciklere;

Filistin’e savaşmaya gitmek istiyorsunuz ya? Önden buyurun beyler-bayanlar. Yalnız, hazır yola çıkmışken, Yunanistan’ın işgal ettiği 20 adamızı da alıverin olur mu? Sakın partinize güvenmeyin. Zaten adaları partiniz hibe etti. Hibe ederek anayasanın değiştirilemez denen 3. Maddesini ihlal etti. Fiilen değiştirdi. Müebbet hapis suçu işledi. Partinize sakın güvenerek gitmeyin. Mavi Marmara trajedisini hatırlayın. Bir de partinizin deprem bölgesine, kendi ülkemizde 4 gün gidemediğini, insanların donarak, bağıra bağıra öldüğünü de unutmayın. Bizlere hiç güvenmeyin. Ne feda edilecek çocuklarımız, ne de kurban edilecek vatanımız yok bizim!

 

Zahide UÇAR (28 Ekim 2023)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP