Erkekler İçin Cilt Maskesi

Erkekler İçin Cilt Maskesi

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 10:05
Erkekler İçin Cilt Maskesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cilt bakımı sadece bayanların sorunu değildir. Erkeklerin ciltleri de kurur ve ve erkekler de her türlü cilt sorunları ile karşılaşırlar. Erkeklerin en büyük derdi sakal ve bıyıklarıdır. Her gün tıraş olmak cildi tahriş eder. Kızarıklıklara, kimi zaman kıl dönmesine neden olur. Bir de akneleri varsa, tıraş birçok sıkıntıya yol açar.

İşte Erkeklere özel Suna Dumankaya’dan cilt maskesi;

1 tatlı kaşığı Ardıç yağı
1 tatlı kaşığı Kayısı çekirdeği yağı
1 tatlı kaşığı Bal
1 çorba kaşığı Kil

Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, traşdan sonra yüzünüze sürün. 20 dakika sonra önce ılık sonra soğuk suyla yıkayın.

Ayrıca; Erkekler yüz maskesi alırken dikkat etmesi gerekenler;

Kaolin: Cildi yenileyen kaolin kızarıklıkların oluşmasını engeller. Cildin doğal dengesini koruyarak etkili bir temizlik sağlar.

Manuka Balı: Kadınlar yüz yıllardır güzellik için bal kullanmıştır. Bal ayrıca erkek cildine de iyi gelir. Manuka balı antioksidan özelliği olan farklı bir baldır ve en sert ciltleri bile yumuşatmaya birebirdir.

Sinerji TK: Bir çeşit keratin olan bileşen ciltteki elastin ve kolojen seviyesini düzenler ve daha genç görünmesini sağlar. Özellikle güneşin ciltte yarattığı hasarı onararak cildi korur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.