Katılım Emeklilik’te üst düzey atama

Katılım Emeklilik’te üst düzey atama

Katılım Emeklilik üst düzey atamaya imza attı. Kurucu ekipte yer alan ve Mali ve İdari İşler Direktörlüğü görevini yürüten Ömer Can Hergenç, şirketin Finans, Hukuk ve İç Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

ABONE OL
Mayıs 28, 2024 13:44
Katılım Emeklilik’te üst düzey atama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Katılım esaslı BES ve sigortacılık sektörünün öncü şirketi olarak 10’uncu kuruluş yıl dönümünü kutlayan Katılım Emeklilik’te üst düzey atama gerçekleştirildi. Şirketin kurucu ekibi içinde yer alan ve 2020 yılından bu yana Mali ve İdari İşler Direktörlüğü’nü yürüten Ömer Can Hergenç, yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından şirketin Finans, Hukuk ve İç Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Ömer Can Hergenç, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu, 2007 yılında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik (SMMM) belgesini aldı. 2003-2007 yılları arasında Bağımsız Denetim-Vergi Denetimi ve İç Denetim faaliyetlerinde yer alan Hergenç, takiben 2013 yılına kadar sırasıyla Groupama Emeklilik, Ziraat Hayat Emeklilik ve BNP Paribas Cardiff Hayat / Emeklilik şirketlerinde çeşitli sorumluluk düzeylerinde Muhasebe ve Raporlama süreçlerini yönetti. 2013 yılından itibaren Mali ve İdari İşler Müdürü olarak başta kuruluş çalışmaları olmak üzere şirketin mali süreçlerinin yönetiminde etkin roller aldı. 2020 yılında Mali ve İdari İşler Direktörü olan Ömer Can Hergenç, 27 Mayıs 2024 tarihi itibariyle tamamlanmış olan yasal süreçlerin ardından Finans, Hukuk ve İç Hizmetlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP