Sel gider kumu kalır, Ahmet gider eseri

Sel gider kumu kalır, Ahmet gider eseri

ABONE OL
Haziran 19, 2024 18:14
Sel gider kumu kalır, Ahmet gider eseri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞEREF IŞIK

2009 Yerel seçimlerinde MHP Feke’de Ahmet Sel’i aday göstermekle Adana ilinde en isabetli atışı yapmış.

Yerel seçimlere iki yıldan az bir süre kaldı. Aday tespitinde Ahmet Sel örnek alınmalı bence MHP’de.

Kalan süre değerlendirilip sayın Sel analiz edilmeli.

Hala geçmiş belediye başkanlarının borcunu ödüyor.

Makam aracı, bilgisayarı, masası, sandalyesi emanet bir başkandan devir aldı belediye başkanlığını.

Söz verdiği gibi ilk icraatı şeffaf cam bir makam odası kapısı yaptırmak oldu.

İkinci işi ise, Saadet Partisinden seçilip AKP’ye geçebilen ender başkanlardan olan belediye başkanının açtırmış olduğu gazinoları kapattırması oldu. Dört bin yedi yüz nüfuslu küçük bir ilçede açılan iki gazino halkın manevi değerlerini derinden sarsmıştı.

Belediye bütçesinin borç sarmalı içerisinde olmasına rağmen yılmadan, usanmadan çalışan Ahmet Sel, ilçenin su ve kanalizasyon problemlerini çözerek cadde ve sokakları kendi imkanları ile imal ettirdiği kilit parke taşlarını döşettirdi.

Kaymakam Orhan Altun ve Kaymakam Mehmet Balıkçılar ile çalışması Ahmet Sel için bir şans olmuştu. Hiç kapris yapmadan ilçeye yapılabilecek hizmet için ilçe kaymakamları ile omuz omuza çalıştı.

Feke’ye hizmet için hiçbir fırsatı kaçırmadı. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un Feke’nin en uzun ve en geniş caddesini Karayolları kanalıyla özel parke taşı ile yaptırmasını mutlulukla karşılıyor. Valimize minnettarız diyor.

Gençliğinde yakın dövüş sporu yapan ve futbol da oynayan Ahmet Sel sporu ve gençleri çok seviyor. Halen futboldan kopamıyor. Gençlerle birlikte halı saha maçlarına çıkıyor.

Feke Spor’u yeniden canlandırıp amatör kümeye aldırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kaymakam Mehmet Balıkçılar da mevcut şehir stadının bakım onarımını proğrama aldırarak hizmetlere hizmet ekliyor.

Ahmet Sel ilçede düzenlenen sosyal aktivelere önem veriyor. Bu aktiveleri bizzat yerinde görerek denetliyor ve yönlendiriyor.

Partili partisiz tüm insanların sempatisini kazanan Ahmet Sel tam bir halk adamı, tam bir Fekeli. İnsanlık ilişkileri çok iyi.

Bazı belediye başkanları gibi 4-5 defa tanışıp tekrar karşılaşıldığında yeniden tanışmıyor!

Yolda yürürken hiçbir vatandaşı selam vermeden geçmiyor. Tokalaşmak isteyenle tokalaşıyor. İnsanlara hep isimleri ile hitap ediyor. Halini hatırını soruyor. Bu durumda insanların gözündeki mutluluğu okuyabiliyorsun.

1980 Yılındaki büyük sel felaketinden beri Feke ilçesini bilirim. Çok belediye başkanı gördüm. Hiçbir parti iki seçim üst üste belediye başkanlığını almış değil. Ahmet Sel bu tabuyu yıkarsa şaşmamak gerek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP