Özdağ’dan Çukurova Çiftçisine Destek: “Üretici Kendi Toprağında Yabancılaşmamalı”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Adana programı kapsamında tarımın kalbinin attığı Adana Çiftçiler Birliği’ni ziyaret etti. Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Özdağ, Türk tarımının içinde bulunduğu kriz ve çözüm yolları hakkında önemli istişarelerde bulundu.

Çukurova’nın Sorunları Masaya Yatırıldı

Ziyaret sırasında Adana çiftçisinin yaşadığı kronikleşmiş sorunlar detaylıca ele alındı. Görüşmede öne çıkan kritik başlıklar şunlar oldu:

"Tarım Bir Milli Güvenlik Meselesidir"

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ümit Özdağ, tarımın sadece ekonomik bir faaliyet değil, aynı zamanda bir milli güvenlik meselesi olduğunun altını çizdi. Özdağ: "Çukurova’nın bereketli toprakları borç kıskacındaki çiftçilerimizle değil, devlet desteğiyle şahlanan üreticilerimizle anılmalıdır. Zafer Partisi iktidarında Türk çiftçisi, kendi toprağının efendisi olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Başkan Mutlu Doğru’dan Teşekkür

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, ziyaretleri ve tarım konusundaki hassasiyetleri için Ümit Özdağ ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, hazırladıkları raporları sundu.

Benzer Videolar