Ayşe Sarısu Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı
35 YILLIK EMEKLİ HAKİM CEYHAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Haber: Bülent Çelikten Ceyhan/Adana
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın Başkan Yardımcılığına, 35 yıl hakimlik tecrübesinin ardından emekli olan Ayşe Sarısu getirildi. Sarısu, yeni görevine bu hafta itibarıyla başladı.
Ayşe Sarısu, meslek yaşamı boyunca yargı alanında edindiği geniş tecrübe ve bilgi birikiminin yanı sıra, YARSAV ve Yargıçlar Sendikası’nda başkanlık dahil yaptığı çalışmalarla yakından tanınan mücadeleci bir isim. Emekli olduktan sonra kamu hizmetine devam etme kararı alan Sarısu, Ceyhan Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

Kadir Aydar (Ceyhan Belediye Başkanı) - Ayşe Sarısu (Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı)
"PROJELERDE DAHA GÜÇLÜ VE KARARLI ADIMLAR ATACAĞIZ"
Başkan Kadir Aydar, Sarısu'nun göreve başlamasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ayşe Sarısu başkanım hukuk başta olmak üzere mücadeleci ruhu, çalışma azmi, deneyim ve bilgisi ile belediyemize büyük katkılar sağlayacaktır. Akyaka’da Nail Çakırhan örneğini hepimiz biliyoruz. Kendisinin aramıza katılmasıyla birlikte Ceyhan için yürüttüğümüz projelerde daha güçlü ve kararlı adımlar atacağız" dedi.