Meryem Uzerli’den ‘Seninle neden evlenmediler?’ sorusuna cevap

Meryem Uzerli’den ‘Seninle neden evlenmediler?’ sorusuna cevap

ABONE OL
Haziran 30, 2024 08:29
Meryem Uzerli’den ‘Seninle neden evlenmediler?’ sorusuna cevap
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiğdem SALTIK

2011-2014 yılları arasında ekrana gelen ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle ünlenen Meryem Uzerli, konuk olduğu bir programda “Seninle neden evlenmediler?” sorusuna yanıt verdi.

Hülya Avşar’ın Youtube programına konuk olan Meryem Uzerli, özel hayatıyla ilgili sorulara cevap verdi.

“ONLAR BENİMLE EVLENMEDİLER DEĞİL”

Uzerli, Avşar’ın “Seninle neden evlenmediler?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Onlar benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak.”

“Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok.”

Meryem Uzerli 2012’de iş insanı Can Ateş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin bu ilişkiden iki yıl sonra Lara Jemine Uzerli adında kızları dünyaya gelmişti. Uzerli ve Ateş kızları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra ise yollarını ayırmıştı.

Yaşamının büyük bir kısmını Almanya’da geçiren Meryem Uzerli, 2021’de de Amerikalı sevgilisiyle kızı Lily Koi’yi kucağına almıştı. Uzerli, Lily Koi’nin babasını sosyal medyada hiç paylaşmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP