Gündem

CHP’li gençlerden anlamlı ziyaret

CHP Çukurova Gençlik Kolları, Huzurevini ziyaret etti. Yaşlılarla sohbet edip, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin keyifli bir gün geçirmesine vesile oldular.

Bayramın dayanışma ruhunu ve Babalar Günü’nün anlamını büyüklerimizle paylaşarak, onların anılarına ortak olduklarını belirten Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Türkeş, ”Toplum olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri, sevgi ve dayanışma. Özellikle özel günlerde, sevdiklerimize ve toplumun dezavantajlı kesimlerine gösterdiğimiz ilgi toplumsal bağlarımızı güçlendiriyor. Babalar Günü ve Kurban bayramı dolayısıyla, CHP Çukurova Gençlik Kolları’nın gerçekleştirdiği huzurevi ziyareti, bu bağlamda anlamlı ve değerli bir örnek teşkil ediyor.

Bu tür etkinlikler, sadece ziyaret edilen yaşlılar için değil, ziyareti gerçekleştiren gençler için de büyük bir öğrenme fırsatı sunuyor. Gençler, yaşlılarla geçirdikleri vakit sayesinde, hayatın farklı yönlerini görme ve tecrübe edinme şansına sahip oluyorlar. Aynı zamanda, toplumsal sorumluluk bilincinin gelişmesine de katkıda bulunuyor” dedi

Gençlik Kolları Başkanı Türkeş açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Yaşlılarımız, geçmişimizin hafızası ve onların tecrübeleri bizim için çok anlamlı ve çok değerli. Babalar Günü ve bayram gibi özel günlerde onları yalnız bırakmamak, onlara olan minnettarlığımızı ve sevgimizi göstermek bizler içinde ayrı bir öneme sahip. Sosyal sorumluluk bilinciyle bu tür ziyaretlerde bulunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin ve büyüklerimizin bayramını bir kez daha kutluyor, onlara sağlık ve huzur dolu yıllar diliyoruz”

admin

Recent Posts

Pınar Öğünç

Pınar Öğünç (d. 1975), Türk gazeteci. 1975 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi…

9 saat ago

Uğur Mumcu

Uğur Mumcu (d. 22 Ağustos 1942, Kırşehir – ö. 24 Ocak 1993, Ankara), Türk gazeteci,…

9 saat ago

Doğan Avcıoğlu

(1926-1983) Türk gazeteci, yazar, düşünür ve siyaset adamı. 1926'da Bursa'da doğdu. Fransa'da iktisat ve siyasal…

10 saat ago

Sedat Nuri İleri

(d. 1888 Sakız - ö. 22 Eylül 1943 Royat), Türk karikatürist, gazeteci, radyocu. Politik ve…

10 saat ago

Celal Nuri İleri

(d. 15 Ağustos 1882, Gelibolu – ö. 2 Kasım 1938, İstanbul , Türk gazeteci, yazar,…

10 saat ago

Oktay Ekşi

Basın Konseyi Başkanı ve Hürriyet gazetesi başyazarı. 7 Aralık 1932 tarihinde Ordu ilinin Mesudiye ilçesinde…

10 saat ago