Anı kitabını yayınlamaya hazırlanan Britney Spears ünlü aktrisle çalışacak

Pop yıldızı Britney Spears, bu ayın sonunda hayranlarıyla buluşacak anı kitabını tanıtması için kiminle çalışmak istediğini açıkladı.

41 yaşındaki ABD’li pop şarkıcısı Britney Spears, köleliğe benzettiği vasilik süreci de dahil olmak üzere, hayatı ve kariyeri hakkında her şeyi anlatacağı bir anı kitabı için rekor bir anlaşmaya imza atmıştı. Yıldız isim, anılarını kitaplaştırması karşılığında tam 417 milyon TL’lik (15 milyon dolar) rekor bir ücret alıyor. Yazım süreci tamamlanan sesli kitap, yakın zamanda Spears’ın sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. People’a göre Spears, tanıtım turlarında kitabın “İçimdeki Kadın” başlıklı giriş bölümünü okuyacak ve ünlü aktris Michelle Williams da geri kalan kısmını seslendirecek.

Michelle Williams…

“YÜREK PARÇALAYICI VE DUYGUSAL”

Spears, yaptığı açıklamada, “Bu kitap sevginin ve onunla birlikte gelen tüm duyguların emeğinin eseridir. Her şeyi yeniden yaşamak en hafif tabirle heyecan verici, yürek parçalayıcı ve duygusaldı. Bu nedenlerden dolayı sesli kitabımın yalnızca küçük bir bölümünü okuyacağım.” dedi. Ünlü şarkıcı, “Kitabın geri kalanını okuduğu için muhteşem Michelle Williams’a çok minnettarım.” diye eklerken Williams da yaptığı açıklamada, “Britney’in yanındayım” dedi. Kitabın tanıtım broşüründe “müziğin ve aşkın kalıcı gücünü ve bir kadının kendi hikayesini kendi şartlarıyla anlatmasının önemini aydınlattığını” ifadesi yer alıyor. Hem sesli kitap hem de anı kitabı 24 Ekim’de yayınlanacak.