0

BEĞENDİM

ABONE OL

KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni ve Kızılay Gaziköy Bölge Temsilcisi Türkeş Manga tarafından başlatılan “Türkeş Manga ile gönüllere dokunmaya devam ediyoruz” kampanyasında yürüyemeyen yatağa bağlı umut arayan engelli vatandaşlarımız artık evlerinden dışarı çıkarak normal yaşam içerisinde yer alıyorlar.

Yılbaşından bu yana 9 tane engelli vayandaşa sosyal medyada başlattığı yardım kampanyaları ile akülü araç teslim eden KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga, onuncu aracı da Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’nün desteği ile ihtiyaç sahibi olan Hamamköy Mahallesi sakinlerinden Hayriye Karadağ’a teslim etti.

KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga, geçtiğimiz hafta Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü’yü ziyaretinde Hayriye Karadağ’ın ihtiyacını belirtmiş ve Kaymakam Bey akülü aracın ödenmesini sağlamıştı.

Bahattin Alp Arslanköylü (Kozan Kaymakamı) – Türkeş Manga (KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni)

Ayni gün rahatsızlanan ve bir haftadır Adana Şehir Hastanesinde tedavi gören Hayriye Karadağ hastaneden taburcu olup evine gelir gelmez bir sürprizle karşılaştı. Akülü aracını teslim alan Karadağ, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ve Türkeş Manga’ya teşekkür etti.

Hayriye Karadağ – Kozan Hamaköy Mahallesi Sakini

KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni ve Kızılay Gaziköy Bölge Temsilcisi Türkeş Manga’da yaptığı açıklamasında “Sayın Kaymakamımız gerçekten ihtiyaç sahibi engelli bir bayanı eve kapanmaktan kurtararak onu sosyal yaşama kavuşturdular. Bahattin Beye kampanyamıza verdiği destek için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP