Vali Elban’a 5 Haziran Dünya Çevre Günü Ziyareti

Vali Elban’a 5 Haziran Dünya Çevre Günü Ziyareti

ABONE OL
Haziran 6, 2023 05:30
Vali Elban’a 5 Haziran Dünya Çevre Günü Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin ve beraberindeki heyet, Vali Dr. Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Temiz Deniz, Temiz Dünya” temalı ziyarette Vali Elban, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin’den bu yılın kutlama programı hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Vali Elban, çevre konusunda farkındalığın arttırılması gerektiğine dikkat çekti.

Yarınlara bırakılacak en değerli mirasın yaşanabilir, temiz bir dünya olduğunu belirten Vali Elban, “Geleceği korumak çevreyi korumakla başlar. Bizler çocuklarımıza sağlıklı bir tabiat bırakmakla sorumluyuz. Bu sorumluluğumuz doğrultusunda çevre kirliğinin önlenmesi, denizlerin korunması için kalıcı adımlar atılması büyük önem arz etmektedir.” dedi.

Çevre konusunda toplumun tüm kesiminin hatta tüm insanlığın aynı hassas tutum içerisinde olması gerektiğini söyleyen Vali Elban, “Birleşmiş Milletlerce ilan edilen 5 Haziran Dünya Çevre Günü, tüm dünya insanlarında çevre bilincinin geliştirilmesini, bu konuda farkındalık oluşturulmasını sağlayan anlamlı bir gündür. Bu vesileyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor; daha sağlıklı daha yeşil bir dünya temenni ediyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP