MHP Çukurova Seçim Zaferini Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

MHP Çukurova Seçim Zaferini Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve yönetimi 14 mayıs ve 28 mayıs seçimlerinde tam bir ekip işi sergiledi.

ABONE OL
Haziran 1, 2023 14:17
MHP Çukurova Seçim Zaferini Büyük Bir Coşkuyla Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HABER: YAŞAR KARA

Oy kullanımının başladığı andan sandıkların açıldığı saate kadar sandıkları gezen seçimde görevli vatandaşlarla birebir ilgilenen İlçe Teşkilatı gönülleri fethetti.

Sandık namustur, Sandık görevlilerimiz kıymetlilerimizdir diyen Hasan Öztuğ büyük bir özveri ile seçim günü sandıkları takip etti. Sandıkların açılmasıyla birlikte bayram havasına bürünen MHP Çukurova İlçe Teşkilatı’na sonuçların kesinleşmesinin ardından partililer akın etti.

İlk kutlamalar İlçe Başkanlığı binasında başladı. Ardından İlçe Baskanı ve partililer Adana’nın en işlek bulvarlarından olan Turgut Özal Bulvarı’nda kutlamalara katıldı. İlçe Başkanı ve yönetimi Turgut Özal Bulvarı’nda şenlik havasında geçen kutlamalarda Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini çoşkuyla kutladı.

Cumhur İttifakı’na gönül veren vatandaşlar caddeleri hıncahınç doldurdu. Mutlulukları yüzlerinden okunan İlçe Başkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP