Hayvan Alemi

Hayvan Alemi

ABONE OL
Mayıs 20, 2023 10:19
Hayvan Alemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olivie ailesinin en büyük üyesi yüz yirmi altı yaşındaki büyükbabadır. Büyükbaba şu sıralar oldukça rahatsız ve huzursuz hisseder. Kendisini her gece iki soluk uyandıran kabuslar gün içerisinde daha verimsiz ve enerjisiz olmasına sebep oluyormuş. Tüm bunlara rağmen elinden gelen her şeyi ailesi için yapmaya çalışan büyükbaba tüm ailesine bu hayvan aleminden biran önce taşınmayı teklif etmiş.

Bu şaşırtıcı teklif tüm Olivie ailesini oldukça şaşırmasına ve hatta ters tepki vermesine sebep olmuş. Büyükbabanın bu yanlış tercihini oldukça yaşlanmasına ve bunamasına bağlayan Olivie ailesi büyükbabanın kalbini her anlamda kırmayı başarmış. Düzenli bir hayata sahip olan bu aile neden başka bir yere taşınması gerektiklerini mantık çerçevesinde oturtamadığı gibi tüm moralleri de bozulmuş.

İş yoluna düşen Olivie ailesinin babası yolda sincap Harry ile karşılaşır. Yol kenarında derin bir sohbete dalan bu iki yakın arkadaş her zamanki gündelik konuşmalarının dışına çıkmışlar.

  • Sincap Harry: Yüzyıllardır herkesin çekindiği ve korktuğu insanlar bu yaz içerisinde en sevdiğimiz deniz kenarlarında görülmüş ve doğaya o kadar saygısız davranıyorlarmış ki çöp denen icadından haberleri bile yokmuş
  • Baba: Bu saçma efsanelere inanma Harry… onlar yıllardır buralarda yoklar ve nesilleri tamamen tükendi
  • Sincap Harry: Bu konu hakkında birçok şahit ve deliller var…
  • Baba: Korkmana gerek yok Harry bu konu birçok gevezenin eğlenmek için uydurduğu bir mesele
  • Sincap Harry: Umarım öyledir dostum, görüşmek üzere…

Bu konu üzerine asla düşünmeyen baba çoktan unutmuş ve kimseye bahsetmemiş bile. Zaman geçtikçe yaygınlaşan bu efsaneler herkesi rahatsız etmeye başlamış ve buralardan taşınma fikri ortaya çıkmış. Büyük hayvanlar toplantısı kurulmayalı seneler geçmiş fakat bu bilgi bu toplantının tekrar yapılmasına sebep olmuş. Büyük hayvanlar toplantısında herkes Büyükbabaya mahcup gözlerle bakarken büyükbabanın yorgun ve bitkin gözleri yeri izliyormuş.

Büyük hayvanlar toplantısı bu konunun bir yalan olduğuna ve kimsenin bu konuya kulak asmamasını söyledikten birkaç gün sonra geçmeyen zaman evreni yıkık bir harabeye dönmüş. İnsanlar her yeri betonla kaplamıştı ve hayvanlar aleminden kimse kalmamış…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP