Raphael

Raphael

ABONE OL
Mayıs 14, 2023 07:16
Raphael
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Raphael kendi bildiğini yapar kimsenin hiçbir sözüne kulak asmazdı. Birbirine deli gibi aşık çiftleri ise bir araya getirmek için elinden gelen her şeyi yapardı. Raphael için bu hayattaki en önemli his aşktı. Raphael’ i hayata bağlayan tek duygu ise farklı ütopyada yaşayan, hem kendi için hem de bu ütopyada yaşayan her varlık için günah olan şeytandı.

Ona olan bu imkânsız her geçen gün artıyordu ve bir gün dayanamayıp imkânsız aşkı için yola çıkmıştı. Onu göreceği için o kadar heyecanlıydı ki o kendisini görmese bile olurdu. Bu yaptığını tüm ütopya kendisini kınardı ama umurunda değildi. Şu an umurunda olan tek şey varsa o da aşkını bir kez dahi olsa görebilmekti.

Uzun bir yolculuğun ardından aşkının yaşadığı ütopyaya gelen Raphael kapıda beklenmeyen bir bekçi ile karşılaştı. Hiç hoş karşılanmayan Raphael kanatlarından hızlı bir şekilde tutularak derin bir kuyuya atıldı. Ne yapacağını bilemeyen Raphael tüm güç ve isteklere güçsüz kalmıştı. Hareket edemiyor, kalkamıyor, yürüyemiyordu. Farklı varlıklar farklı ütopyalara karışamazdı ve Raphael bu kuralın varlığını bile tamamen unutmuştu. Kendisini merak eden ütopya halkı Raphael için endişelenmeye başlamıştı ta ki bir mektup gelene kadar…

Mektupta Raphael meleğinin kural dışı hareketinden dolayı bir kuyuda hapis yattığı yazıyordu. Şaşkınlıklar içerisinde mektubu okumaya devam eden halk Raphael’in bunu hak ettiğini ve onun için uğraşmayacakları düşüncesini savundular. Aşkından ve çaresizliğinden gözleri neredeyse tamamen kör hale gelecek Raphael halkının bir gün gelip kendisinin kurtaracağına inandı.

Günler aylar ve hatta yıllar geçmesine rağmen Raphael kurtarılamadı. Çaresiz bir günün bekleyişi ile kuyunun bir diğer ucu kırmızı bir ışıkla boyandı. Halis gördüğünü düşünen Raphael kafasını yere eğdi. Garip bir ses ve parlak ışık daha da artmaya başladı, başının üstünde ona uzanan bir elin farkına vardı. Kafasını kaldırdığında inanamayan Raphael’in gerçek aşkı karşısındaydı.

Raphael olduğu yere bayılmıştı ve onu hızlı bir şekilde sarıp sarmaladı hayatının aşkı… Sevgilerini daha güzel büyütebilecekleri bir evrene uzun bir yolculuğa çıkmışlardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP