Araba Masalı

Araba Masalı

ABONE OL
Mayıs 14, 2023 06:37
Araba Masalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Joe ve Tenn hemen yol kenarındaki arabaya yardım etmek istemişler. Hasta arabaya adını sormak istemişler. Joe hızlı davranarak hasta arabayla tanışmış. Hasta araba çok yorgun ve yaralı görünüyormuş. Joe ve Tenn ile konuşmaya bile hali yokmuş. Joe hemen babasını ve akrabalarını çağırmış. Yol kenarındaki hasta arabayı görenler hayrete düşmüş. Çünkü daha önce bu kadar büyük bir araba görmemişler. Hasta arabayı güçlüklerle garaja götürmüşler.

Tüm herkes hasta arabayı iyileştirmek için seferber olmuş. Hasta arabanın iyileşmesi epey bir zaman almış. Herkesin çabaları sonuç göstermiş. Hasta araba iyi duruma gelmiş ve artık konuşabiliyor duruma gelmiş. Hasta arabanın hemen adını öğrenmişler. Hasta arabanın adı Woody’ miş. Woody hemen onlara başından geçen olayları anlatmış.

Woody aslında çok yetenekli ve çok zengin bir arabaymış. Sahibi artık Woody’i istemeyerek ona çok kötü davranmış ve yol kenarına atmış. Günlerce yol kenarında hasta bir şekilde kalan Woody çok üzülmüş. Artık yeni arkadaşlarının ve ailesinin olmasına çok sevinmiş. Woody kısa bir süre sonra tamamen iyi olmuş. Herkes Woody’le tanışmış. Her şey eski günlerde olduğu gibi eğlenceli hale gelmiş. Her gün eğlence ve konserler düzenlenmiş. Geleneksel hale gelen araba festivalinin yapılmasına sadece bir hafta kalmış. Festivallerde eşleşen arabalar yarışırmış. Yarışmanın sonunda birinci olan arabaya ödüller verilirmiş.

Eşleme sonucu Joe’nin yarışacağı araba Woody olmuş. Joe çok heyecanlıymış ve yarışmadan çok korkuyormuş. Çünkü Woody çok büyük ve yetenekli bir arabaymış. Korkusunu yenmeye çalışmış ve yarış günü gelmiş. Herkes yarışma alanında heyecanla yarışları bekliyormuş. Yarışma sırası Woody ve Joe’ye gelmiş. Joe heyecandan neredeyse bayılmak üzereymiş. Joe’nin heyecanını ve korkusunu gören Woody yarışın başlamasına saniyeler kala Joe’nin kulağına eğilerek heyecan yapmaması gerektiğini ve onun çok yetenekli bir araba olduğunu söylemiş. Bunu duyan Joe Woody’ in desteğinden dolayı çok mutlu olmuş ve tüm heyecanını, korkusunu atlatmış.

Düdük çalması ile yarış başlamış. Yarış çok güzel geçmiş hiç yarış değil de oyun gibi geçmiş. Yarış bitmiş ve Yarışı Joe kazanmış. Woody tekrara Joe’nin yanına giderek hiçbir zaman özgüvenini kaybetmemesini ve herkesin aslında çok yetenekli olduğunu söylemiş. Tüm arabalar coşkulu bir şekilde festival geçirmişler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP