Orman Perilerinin Günlükleri

Orman Perilerinin Günlükleri

ABONE OL
Mayıs 12, 2023 15:07
Orman Perilerinin Günlükleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir gün dünyanın en ıssız ve el değmemiş ormanlarından birinde perilerin ışıltısı görülür. Periler günün ilk saatlerinde dans ederek güne başlarlar. Birçok farklı renkte peri adeta bir ışık gösterisi sunar. Periler kendi aralarında farklı bir dil kullanarak anlaşırlar. Bir gün bir peri diğer arkadaşları gibi dans etmek yerine bir yaprağın üstünde uyuya kalır. Arkadaşları dans ederken ondan epeyce uzaklaşmıştır. Kısa süre sonra uykusundan uyanan peri arkadaşlarını çevresinde göremez. Küçük bir panik yaşar fakat kendi evinde olduğunu unutmadığı için onları tekrar bulabileceğini düşünür. Biraz zaman geçtikten sonra peri arkadaşlarına ulaşamadığını anladığında panik yapmaya başlar. Peri ormanda tek başına kalmıştır.

Masmavi ve simli kanıtlarıyla perinin ışıltısı hava kararırken halen görülüyordu. Peri o kadar güzel ve ihtişamlıydı ki uzaktan bile fark edilebiliyordu. Fakat perinin aklında olan tek şey arkadaşlarını bulmaktı. Arkadaşlarına ulaşmak için her türlü yolu denedi. Fakat bir türlü onları bulamıyordu. Yönünü ve izini kaybetmişti. Ailesi periyi aramaya çıkmıştı bile. Perinin ailesi hava karanlık olsa bile en son görüldüğü yerden periyi aramaya başlamıştı. Peri en son görüldüğü yerden epeyce uzaklaşmıştı. Hiçbir iz bırakmadığı için onu bulmak son derece zordu. Peri korkulu şekilde gecenin karanlık saatlerinde kendine sığınacak bir yer arıyordu. Daha sonra bir yaprağın altında hareketlenme gördü. Korkarak karanlıkta bu hareketin nereden geldiğini anlamaya çalıştı. Yaprağın altında bir kanat görülüyordu. Yaprağı bir cesaret kaldırarak altında bir perinin olduğunu anladı.

Kaybolan peri gözlerine inanamayarak bulduğu cılız ve çelimsiz periye bakıyordu. Perinin gözlerinden hiç ışık çıkmıyordu. Ayrıca kanatları kendisininki gibi parlak değildir. Kendisinden oldukça farklı olan bu küçük canlı onunla konuşmaya karar verdi. Kaybolan perinin bildiği bir dilde konuşmuyordu. Cılız ve çelimsiz peri bu durumu anladığında farklı bir dil kullandı. Bu şekilde kaybolan peri kendisini anlayabildi. Aslında çok zor bir yaşamı varmış. Kanatları parlak ve ihtişamlı olmadığı için ailesi onu dışlanmış. Ailesinden hiç ilgi görmemiş ve tek başına kalmış. Kaybolan peri bu hikayeyi dinlediğinde çok üzülmüş. Onun için bir şeyler yapmaya karar vermiş. Ama öncelikle ailesini ve arkadaşlarını bulması gerekiyormuş. Bunun için kendisinden yardım istemiş. Cılız peri teklifini kabul etmiş. Kaybolan periyi eve götürecekmiş. Kısa süre sonra evin yolunu tutmuşlar.

Çocuklarımızın İlgisini Çekebilir  Papatya ve Köpeğin Dostluğu

Kaybolan peri ve cılız peri hava aydınlanana kadar evi aramışlar. Evi bulmalarına yardımcı olan cılız peri sonunda kaybolan periyi ailesine kavuşturmuş. Ailesi kaybolan periyi görünce çok sevinmiş. Cılız peri ise bu durumu görerek üzgün üzgün bakmış. Arkasını dönerek kendisine doğru gelmesini söyleyen kaybolan peri cılız peri ile birlikte yeni bir arkadaşlığa başlamış. Bu arkadaşlık ömür boyu sürmüş. Ailesi de artık cılız perinin doğuştan gelen görünümüne alışmış. Cılız ve çelimsiz peri kaybolan perinin ailesi tarafından dışlanmamış. Gösterdiği bu ilgi sayesinde kaybolan perinin ailesi kendisiyle gurur duymuş.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP