Ayı Arkadaş ve Prensesin Macerası

Ayı Arkadaş ve Prensesin Macerası

ABONE OL
Mayıs 12, 2023 15:47
Ayı Arkadaş ve Prensesin Macerası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prenses ve ayı macerası birbirlerini ilk gördükleri andan itibaren başlamış. Prenses ayıyı kurtardıktan sonra onun kahramanı olmuş. Dişi ayı prensesi çok sevmiş. Prensesin seveceği çeşitli meyve ağaçlarının yanına götürerek onu beslemiş. Zamanla birbirlerine alışmışlar. Prensesler ormana gezintiye gittiğinde mutlaka ayı arkadaşa uğrarmış. Bir gün yine ormanda gezintiye çıktıktan sonra ayı arkadaşının evine gitmeye karar vermiş. Fakat yine görsün ev dağılmış. Ayı arkadaşın evi resmen talan edilmiş. Prenses çok korkmuş. Bunu kimin yaptığını merak etmiş. Çok geçmeden avcıların ayıyı alıp götürdüğünü anlamış. Prenses hemen babasına koşmuş. Kraldan yardım istemiş. Kral kızını kırmamış. Ayının peşine düşmüşler.

Avcılar tarafından yakalanan ayı şehir merkezinde bir mahzende tutulmuş. Ayının sirklerde çalışması için tutsak edildiği yere muhafızlar gelmiş. Muhafızlar eşliğinde prenses ayıyı görünce onu hemen tanımış. Ayı hastalanmış. Bu zorlu yolculuğa dayanamamış. Prenses zaten ayı arkadaşını görünce bir problem olduğunu anlamış. Hemen ayıyı oradan alıp evine götürmüş. Türlü türlü ilaçlar yapsa da bir türlü iyileşmesini sağlayamıyormuş. Ayının başka bir derdi varmış. Fakat prenses bunu henüz anlamış değildir.

Ayı arkadaş hasta yatağında yatarken ormanın derinliklerinden küçük bir ses duyulur. Bu ses küçük bir ayı sesi gibidir. Prenses bu sesin kimden geldiğini merak ederek dışarı çıkar. Minik tüylü kahverengi gözlü küçük bir ayı eve doğru yaklaşır. Prenses arkasını döndüğünde ayı arkadaşın ayaklandığını görür. Ayı arkadaşı minik ayıya doğru yürür. Prenses o an anlar. Bu küçük ayı prensesin ayı arkadaşının yavrusudur. Yavrusu geldikten sonra ayı arkadaş iyileşir. Prenses bu duruma çok şaşırır. Onları bir daha asla yalnız bırakmaz.

Prensesin ayı arkadaşı ve yavrusu kralın izniyle daha güvenli bir yere taşınır. Kral artık bölgede avcılık hakkında kurallar getirir. Avcılığın nasıl yapılması gerektiğini detaylı şekilde anlatır. Bu şekilde hayvanlara zarar vermeden ve onların ailelerini koruyarak avcılığın kontrollü şekilde gerçekleşmesi sağlanır. Prensesin ayı arkadaşına olan sevgisi kralın gözünden kaçmaz ve avcılıkla ilgili kurallara uymayanların cezalandırılacağı söylenmiş. Bölge halkında avcılık artık daha duyarlı yapılmaya başlanmış.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP