Meral Akşener: Oy vermek ne zaman darbe olmuş

Meral Akşener: Oy vermek ne zaman darbe olmuş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli'de vatandaşlara hitap etti. Akşener, 14 Mayıs seçimlerini darbe olarak gören AKP'li isimlere sert çıktı:

ABONE OL
Mayıs 11, 2023 11:30
Meral Akşener: Oy vermek ne zaman darbe olmuş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs seçimlerine 72 saatten az bir süre kaldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’de halka seslendi. Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

– 14 Mayıs aynı zamanda Anneler Günü. Annelere, kızlarımıza hakaret edenleri, bize sürtük diyenleri, bize çürük diyenleri emekli edecek miyiz?

– Gençlerimizin umudunu çalanları, 82 puan aldığı halde mülakattan elenip tayin edilmeyenlerin ve aynı zamanda AKP bünyesinde dayısı olanların 52 puanla tayin edildiği bu harami düzene son verecek miyiz?

“BUNLAR KAFAYI KIRMIŞ”

– 50 yıllık bir hafızaya sahibim. Böylesine küfür ederek, milletimizi aşağılayarak bir seçime gitmedik.

– Kendisini İstiklal Mücadelesi veren bir şahıs olarak tarif ediyor ve bizleri darbecilikle suçluyor.  Oy vermek ne zaman darbe olmuş? Bunlar kafayı kırmış. Darbeyi beli silahlı olan insanlar yapar. Ne zaman seçmen darbe yapmış kardeşim?

– Burada bulunanlar hain değil Recep Bey, sen etrafında bulunanlara bak. Tam karşımda Sinan var. Sinan Ateş’i bir pankart olarak koymuşlar.

– Ayakkabısına kadar herkesin her şeyini bildiğini iddia eden muhteremler, bu ülkenin Başkent’inde gencecik bir akademisyen katledildi. Hani her şeyden haberiniz vardı? Hani her şey size bağlıydı? Ne katilleri, ne azmettirenleri buldunuz.

“HABUR REZALETİNİ HATIRLIYOR MUSUNUZ?”

– Recep Bey, sen kimsin? Gaffar Okkan’ı katledenlerin tamamı şu anda serbest. Gaffar Okkan cinayetinden bir Allah’ın kulu hapiste değil. En son 71 yaşında, çok yaşlıymış diye birini affettin Recep Bey.

– Senin elinde Hizbullah var, önce kendine bak. Sol elinde PKK var. Hatırlıyor musunuz akil adamlar nasıl geziyorlardı. Hatırlıyor musunuz Habur rezaletini. Teröristler rahatsız olmasın diye Atatürk’ümüzün, al bayrağımızın çadır mahkemelerinden çıkarıldığını…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP