AĞLAMAYAN BEBEĞE KİMSE MEME VERMEZ!

AĞLAMAYAN BEBEĞE KİMSE MEME VERMEZ!

ABONE OL
Mayıs 10, 2023 05:24
AĞLAMAYAN BEBEĞE KİMSE MEME VERMEZ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YAŞAR KARA
DERİN DÜŞÜNCE VE YANKI
GAZETELERİ İMTİYAZ SAHİBİ

Usta Haberci Siyaset Bilimci Yaşar Kara-YANKI Okur ve Takipçileriyle birlikte kozanbilgi.net için yazdı…

ADANA-KOZAN GAZİKÖY’ÜN BİLGE, KÜLTÜR-HAMİYETPER VE TANITIMININ BÜTÜNLÜKTEN KUVVET DOĞAR ANLAYIŞINDA Kİ ÖNCÜ DEĞERİ “TÜRKEŞ MANGA”DAN,  SİYASETİN HEM ÜLKEMİZDE HEMDE MEMLEKETİMİZDE YAPTIĞI HİZMETLERLE İZ BIRAKAN LİDER KIYMETİ-AĞABEYİ “MUSA ÖZTÜRK”E UNUTULMAZ KATKILARINDAN DOLAYI KAMUOYU ÖNÜNDE TEŞEKKÜRLÜ PAYLAŞIM… VE TÜRKEŞ MANGA DİYOR Kİ;

“GAZİKÖYLÜDEN “MUSA ÖZTÜRK” BAŞKANIMIZA YILLAR SONRADA OLSA

BİR KEZ DAHA UNUTULMAYAN HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER…”

 

Ve Türkeş Manga yüzlerce değil binlerce insanın izlediği hem haber sitesi www.kozanbilgi.net  ile  ayrıcalıklı sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı anlamlı paylaşımında Musa Öztürk için  neler anlatıyor;  uluslar arası haber portalımız www.yasarkara.com.tr  ve uzantılı haber sitelerimizin takipçileri ve okurları için yayınlıyoruz. Söz Türkeş Manga’nın paylaşımlarında ki sözlerinde;

Kulak verelim lütfen…

TÜRKEŞ MANGA, MUSA ÖZTÜRK’ÜN GAZİKÖY’E HİZMETLERİNİ  DİLLENDİRİYOR…

Bir kaç gün önce bir ağabeyim Musa Başkanımdan için

— Ya Musa Bey Gaziköy için ne yaptı diye lakırdı edince kendisine.

Sevgili hemşerim ben muhtar falan değilim ama buna rağmen talepte bulunduğum bütün isteklerimi Musa Başkanım yaparak Gaziköylülere armağan etti. Başka hangi belediye başkanı Gaziköy için elini taşın altına soktu dediğimde..

—- Çok haklısın Türkeş Bey dedi.

O YÜZDEN YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI İNKAR ETME !

Musa Başkanıma Gaziköy’e mükemmel bir park yaptırmasını rica ettim bir ay süren bir çalışma sonunda mükemmel bir parkı Gaziköy halkına hediye etti.

Kasaba tuvaletinin 17 yıldır kapıları yoktu, pislik içerisindeydi ve tamamen tuvaletler tıkalıydı. Musa başkanıma rica ettim Gaziköylüler artık tertemiz modern bir tuvalet kullanıyorlar.

Gaziköy Camisi içerisine iki tane ve romanların mahallesine de olmak üzere üç tane kamelya yapmasını rica ettim. Kamelyaları Gaziköylüler kullanmaya devam ediyorlar.

Hüseyin Sözlü su şebekesini yeniliyorum vaadiyle Gaziköy cadde ve sokaklarındaki su döşenen kanallar yıllrca üstü açık kaldı. Musa başkanıma rica ettim üzerlerini asfaltla doldurdu.

Jandarma civarındaki sokakların kilitli taşla kaplanmasını istedim kilitli taş döşendi.

Yani sözün özü;

Musa Başkanım mantıklı bir taleple vardığınızda ve yaptırmak istediğiniz iş şahsi değil vatandaşları ilgilendiriyorsa her zaman istenileni yaptı. Ama istemesini bilmeyen muhtarlar olursa da hani bir söz var;

AĞLAMAYAN BEBEĞE KİMSE MEME VERMEZ!”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP