Kırmızı Yelekliler vatandaşın sorunlarını da çözmeye çalışıyor.

Kırmızı Yelekliler vatandaşın sorunlarını da çözmeye çalışıyor.

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 09:09
Kırmızı Yelekliler vatandaşın sorunlarını da çözmeye çalışıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köy köy gezen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri gittikleri yerlerde 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun proje ve vaatlerini anlatmakla birlikte vatandaşların sorunlarını da dinliyorlar, dertlerine sorunlarına çare olmaya da çalışıyorlar.
Gezdikleri birçok evde karşılaştıkları sorunları çözecek makamlarla irtibat kurup köprü görevi görüyorlar.
Bu anlamda tekerlekli sandalye, yada erzak ihtiyacı olan evlere Büyükşehir Belediyesi tarafından iletilmesine vesile oldular.

Bu zamanda dahi halen suyu olmayan köy olması üzücü

Köylerdeki eksikleri, köylülerin taleplerini de gerekli makamlara ileterek çözümleri konusunda katkı sağlıyorlar.
Son olarak gezdikleri Andıl köyünde köylülerin su ve yol sorunu olduğunu öğrenen gönüllüler gerekli makamlara bunları ileterek vatandaşın sesi oldular. Yetkililer Andıl köyünün yollarının yapılmaya başlandığını ancak yaşanan deprem nedeniyle iş makinalarının deprem bölgesine kaydırıldığını, birkaç gün içinde çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirttiler. Su sorununu ise yazın yapacakları ölçümler neticesinde proje hazırlanıp çözmeye çalışacaklarını ifade ettiler.

Vatandaşlar sorunlarını, talep ve isteklerini samimiyetle dinleyip çaba gösteren ve çözüme kavuşturan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ne minnettar olduklarını ifade ederek, “özlediğimiz ve olması gereken de bu” dile diyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP