0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Adana Milletvekili Adayları bu gün Gaziköy ve Hacıbeyli Mahallelerine gerçekleştirdikleri ziyarette büyük bir coşku ile karşılandılar.

Özellikle Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucusu merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in kızı Dr. Ayyüce Türkeş’in Adana birinci sıra adayı olarak gelmesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Programa ilk önce Kozan Eski Belediye Başkanı Musa Öztürk katıldı. Başkan Öztürk erken gelmesiyle birlikte Gaziköylü vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldu.

İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, Adana Milletvekili adayları Dr. Ayyüce Türkeş, Remzi Oğuz Yılmaz ve Dr. Burak Yiğenoğlu Gaziköy esnaflarından Hasan Talu tarafından kesilen koçla ve davul zurnalarla karşılandı.

Vatandaşlarla selamlaşmanın ardından açılış konuşmasını ve program sunuculuğunu KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni ve Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği Üst Komisyonlar Başkanı Türkeş Manga tarafından yapıldı.

Misafirleri ve adayları tek tek tanıtan Türkeş Manga sözü ilk önce İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı’ya ve önceki dönem Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e verdi.

Daha sonra milletvekili adaylarına da söz veren Türkeş Manga, Başbuğ Alparslan Türkeş’in kızı İYİ Parti Adana Milletvekili Dr. Ayyüce Türkeş’e gelince Alparslan Türkeş’in en çok sevdiği Arif Nihat Asya’ya ait olan şiiri okudu.

“DELİKANLIM!
İŞARET ALDIĞIN GÜN ATANDAN
YÜRÜYECEKSİN !
TÜRKLÜK YÜRÜYECEK ARKANDAN…
SANA SELAM GETİRDİM ULUBATLI HASANDAN,
SENKİ BURÇLARA BAYRAK OLACAK KUMAŞTANSIN,
FATİHİN İSTANBULU FETHETTİĞİ YAŞTASIN!”

Diyerek mikrofonu Dr. Ayyüce Türkeş’e verdi.

Ayyüce Türkeş’de yaptığı konuşmasında Gaziköy’e gelmekten memnun olduğunu ve çok duydu dolu anlar yaşadığını belirterek inşallah Kozan’a yerleşeceğini ve her zaman Kozan’lılarla birlikte olacağını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından misafirler KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga’nın iş yerine geçerek birer kahve içtiler.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisinin kurucularından ve merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in çok yakın arkadaşı olan Fahrettin Manga ve Manga ailesinin aile mezarlığını ziyaret ederek Fatiha okudular.

Dr. Ayyüce Türkeş Merhum Fahrettin Manga, Emine Manga, Recep Manga, İsmail Manga ve Cihad Manga’ya da rahmet dileyerek okunan Yasin-i Şerifle birlikte dua ettiler.

Misafirler Gaziköyün değerli iş adamlarından Ahmet Atıcı’ya da yaptıkları ziyarette İş İnsanı Ahmet Atıcı misafirlerini kurban keserek karşıladı.

İYİ Parti İlçe Yönetimi, Başkan Musa Öztürk, Milletvekili adayları Dr. Ayyüce Türkeş, Remzi Oğuz Yılmaz ve Dr. Burak Yiğenoğlu Hacıbeyli Mahallesine geçerek bir süre önce yeğenleri depremde hayatlarını kaybeden daha sonra eşi vefat eden ve geçirdiği büyük kalp ameliyatı sonucunda yeniden sağlığına kavuşan Hacıbeyli Mahallesi Muhtarı Memiş Coşkun’a hem taziye hemde geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Hacıbeyli Mahallesi halkıyla merkez kahvehanesinde coşkulu bir sohbet gerçekleştirdiler.

Programa İYİ Parti Kozan kurucu başkanı Hamza Gültekin ve partililer de katıldılar.

Konuyla ilgili açıklamaları ve katılımcıların konuşmalarını üst bölümde video haberimizde izleyebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP